18 Ekim 2024
weather
15°
ANASAYFA Spor Sivas'ta Bin 200 Çocuk Sporla Buluştu

Sivas'ta Bin 200 Çocuk Sporla Buluştu

Sivas'ta bin 200 öğrenci, 8 farklı spor branşında eğitim alacağı yaz okulları programına başladı. Program, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ve Sivas Belediyespor Başkanı Ahmet Polat'ın katılımıyla açıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sivas'ta Bin 200 Çocuk Sporla Buluştu

Sivas'ta 8 branşta bin 200 öğrencinin eğitim alacağı yaz okulları açılış programı düzenlendi. Muhsin Yazıcıoğlu spor tesislerinde yapılan programa, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat, sivil toplum kuruluşu ve spor camiası temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, halk oyunları ve çeşitli spor dallarının gösterileriyle devam etti.

Resim

Geleceğin Yıldızları Yetişiyor

Sivas Belediyespor Başkanı Ahmet Polat, açılış konuşmasında, geleceğin sporcularını yetiştireceklerini belirtti. Polat, "Velilerimize bizleri tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Endişe etmesinler. Yaz programı dahilinde çocuklarımıza sporun evrensel ilkelerini; birliği, beraberliği, kardeşliği, dayanışmayı ve paylaşmayı en iyi şekilde öğreteceğiz. Uzman hocalarımız ve antrenörlerimizin gözetiminde, çocuklarımızı nitelikli bir şekilde yetiştirerek geleceğin yıldızlarını burada yetiştireceğiz," dedi.

Resim

Başarılı Bir Gelecek İçin Gayret

Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ise, öğrencilerin başarılı bir gelecek çizmek için gayret ettiklerini ifade etti. Tunç, "Yaz boyunca ilimizde gerek bizim tesislerimizde, gerekse belediye spor tesislerimizde, diğer kulüplerimizin tesislerinde gençlerimizi çeşitli spor branşlarında geleceğe hazırlamak için çalışacağız. Sporun tabana yayılmasını çok önemsiyoruz çünkü geleceğin sporcuları bu okullardan yetişiyor. Bu okullardan sporla tanışan gençlerimiz, antrenörlerimizin dikkatini çekerek farklı branşlara yönlendiriliyor ve spor hayatlarında başarılı bir gelecek çizmek için gayret ediyorlar," şeklinde konuştu.

Resim

1 Eylül'e kadar devam edecek kurslarda, futbol, voleybol, basketbol, hentbol, sayokan, taekwondo ve karate gibi farklı spor branşlarında uzman eğitmenler tarafından eğitim verilecek.

GazeteSivas.com Okuyucusuna Not:

Bu haber, Sivas'ta bin 200 çocuğun sporla buluştuğu yaz okulları açılış programını anlatmaktadır. Yaz boyunca sürecek olan spor eğitimleri hakkında en güncel bilgileri almak için GazeteSivas.com'u takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta Özgür Özel'den "Utanç Müzesi" Çağrısı

Sivas'ta Özgür Özel'den "Utanç Müzesi" Çağrısı