19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivas'ta Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Başladı

Sivas'ta Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Başladı

Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası, Sivas'ta 4 Eylül Spor Salonu'nda başladı. Türkiye Halter Federasyonu'nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan şampiyonaya 30 ilden, 39 kulüp ve 400 sporcu katılıyor. Şampiyonanın açılış seremonisi il protokolünün katılımıyla yarın gerçekleştirilecek. Sporcular, Avrupa şampiyonasına katılmak için yarışıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas'ta Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Başladı

Türkiye Halter Federasyonu'nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde 4 Eylül Spor Salonu'nda başladı. Şampiyonaya 30 ilden gelen 39 kulüp ve toplam 400 sporcu katılıyor.

Şampiyonanın resmi açılış töreni ise yarın saat 14.00'te, Sivas il protokolünün katılımıyla gerçekleştirilecek. Şampiyona 18 Ağustos Pazar günü sona erecek ve yarışmaların sonunda dereceye giren sporculara ödüller takdim edilecek.

"Sporcularımız Formda"

Sivas Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Aytaç Keklik, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) yaptığı açıklamada, şampiyonaya katılan tüm sporculara başarılar diledi. Keklik, "İlimizin ev sahipliğinde düzenlenen Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası sabah itibariyle başladı. Sporcularımız, illerini temsilen burada yarışıyor ve buradan çıkacak olanlar, ülkemizi Avrupa şampiyonasında temsil edecekler. Tüm sporcularımıza fair-play ruhu içinde başarılı bir yarış diliyorum" dedi.

Keklik ayrıca, Taha Akgül Spor Salonu'nda da Karate Türkiye Şampiyonası'nın başladığını belirterek, tüm sporseverleri her iki organizasyona da davet etti. Gençlerin sporla ilgilenmesinin kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Keklik, "Sporcularımızı oldukça istekli ve formda gördüm, umarım bu motivasyonlarını yarışmanın sonuna kadar sürdürebilirler" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Martı Kurucusu Öktem: "Sivas'tan Büyük Bir Camia Olarak Paylaşımlı Yolculuk İçin Mücadele Ediyoruz"

Martı Kurucusu Öktem: "Sivas'tan Büyük Bir Camia Olarak Paylaşımlı Yolculuk İçin Mücadele Ediyoruz"