16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivas'ta Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Sivas'ta Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Sivas'ta düzenlenen Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası, 30 ilden 400 sporcunun katılımıyla devam ediyor. Şampiyonanın seremonisi, Sivas Vali Yardımcısı Yusuf Keten ve Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü'nün katılımıyla gerçekleştirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas'ta Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Sivas'ta Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası tüm hızıyla sürüyor. Türkiye Halter Federasyonu ve Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün iş birliğiyle düzenlenen şampiyona, 4 Eylül Spor Salonu'nda büyük bir heyecanla devam ediyor. Şampiyonaya 30 ilden 39 kulüp ve 400 sporcu katıldı.

Dün başlayan şampiyonanın seremonisi, bugün Sivas Vali Yardımcısı Yusuf Keten, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ve diğer il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Seremoni, sporcuların tören yürüyüşü, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Açılış konuşmalarında, Vali Yardımcısı Yusuf Keten, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ve Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, sporculara başarılar diledi. Törenin ardından Vali Yardımcısı Keten ve il protokolü, bazı kategorilerde dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

Şampiyona, 18 Ağustos Pazar günü sona erecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor, Polonyalı Genç Yeteneği Kadrosuna Kattı

Sivasspor, Polonyalı Genç Yeteneği Kadrosuna Kattı