16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivas'taki Türkiye Karate Şampiyonası'nda Tavşanlılı Sporculardan Büyük Başarı

Sivas'taki Türkiye Karate Şampiyonası'nda Tavşanlılı Sporculardan Büyük Başarı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden Sivas'ta düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası'na katılan sporcular, başarılı performanslarıyla dikkat çekti. Üçüncülük kürsüsüne çıkan Tavşanlılı karateciler, milli takım seçmelerinde de üstün başarı göstererek dünya şampiyonası için milli takıma seçildiler.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas'taki Türkiye Karate Şampiyonası'nda Tavşanlılı Sporculardan Büyük Başarı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden Sivas'ta düzenlenen Türkiye Ümit, Genç ve U21 Karate Şampiyonası'na katılan sporcular, önemli derecelerle geri döndüler. 15-18 Ağustos 2024 tarihleri arasında 1850 sporcunun katılımıyla gerçekleşen bu büyük organizasyonda, Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü'nden Yiğit Kunt, Ümit Erkek 63 Kg Ferdi Kumite kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. Beril Nil Yüksek ve Elizan Sağlam da Ümit Kadın Ferdi Kata kategorisinde Türkiye üçüncülüğünü paylaşarak kürsüde yer aldılar.

Bu başarıların ardından, sporcular 9-13 Ekim 2024 tarihleri arasında İtalya'da düzenlenecek olan dünya şampiyonası için milli takım seçmelerine katıldılar. Seçmelerde, Beril Nil Yüksek, Asiye Irmak Atılgan, Nimet Berra Karakuzu ve Elizan Sağlam'dan oluşan kadın kata takımı milli takıma seçilmeye hak kazandı. Ayrıca, Yiğit Kunt ve Beril Nil Yüksek ferdi kategoride seçme ikincisi, Elizan Sağlam ise seçme üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ın Çallı Köyü'nde Jandarmadan KADES Uygulaması Bilgilendirmesi

Sivas'ın Çallı Köyü'nde Jandarmadan KADES Uygulaması Bilgilendirmesi