15 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Tavşanlı Futbol Akademisi, Sivas'ta Düzenlenecek U12 Cup Turnuvası'na Katılacak

Tavşanlı Futbol Akademisi, Sivas'ta Düzenlenecek U12 Cup Turnuvası'na Katılacak

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden 14 sporcu, Sivas'ta düzenlenecek U12 Cup Turnuvası'na katılacak. Tavşanlı Futbol Akademisi antrenörü Mehmet Erdal, turnuva hakkında bilgi verdi ve Tavşanlılı futbolcuların başarılarına değindi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Tavşanlı Futbol Akademisi, Sivas'ta Düzenlenecek U12 Cup Turnuvası'na Katılacak

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden 14 sporcu, Sivas'ta düzenlenecek 'U12 Cup Turnuvası'na katılmak üzere yola çıktı. Tavşanlı Futbol Akademisi antrenörü Mehmet Erdal, turnuva öncesinde yaptığı açıklamada, Tavşanlı Futbol Akademisi'nin son yıllarda elde ettiği başarıları ve gelecekteki hedeflerini paylaştı.

Erdal, açıklamasında, “Tavşanlı Futbol Akademisi olarak 2 yıl önce 2009 doğumlu futbolcumuz Eymen Yurdcu’yu Sivas Spor’a verdik. Eymen, Teknik Direktör Bülent Uygun’un dikkatini çekmeyi başardı ve sezon başında A Takımla idmanlara başladı. Bülent hocanın gözüne girerek profesyonel sözleşme imzaladı. Ayrıca 2 oyuncumuzla da yakından ilgileniyorlar. Bu sene 2012 doğumlu bir oyuncumuzun da Sivas Spor’a gitmesini umuyoruz. 2012 takımımızla Sivas Spor’un düzenlediği U12 Cup turnuvasına davet edildik. Turnuvada 3 gün boyunca yaklaşık 10 müsabaka oynayacağız. Oldukça önemli takımların yer alacağı turnuva, Sivas Spor’un 6 scout ekibi tarafından takip edilecek ve 14 sporcumuzun scout ekibinin dikkatini çekmeye çalışacağız” dedi.

Antrenör Erdal, ayrıca Tavşanlı Futbol Akademisi’nin geçmişteki başarılarını ve gelecekteki hedeflerini de dile getirdi: “Yedi yıl önce Halil Muslu hocamız önderliğinde Hakan Dönmez, İbrahim Karakaya ve benim kurmuş olduğumuz Akademi ile amacımız, Tavşanlı’mızda yetenekli futbolcuların heba olmamasıdır. Bu minvalde bugün Süper Lig’de 2 Tavşanlılı oyuncumuz bulunmakta. Ayrıca Fatih Karagümrük alt yapısında bir oyuncumuz ve alt liglerde bulunan oyuncularımız var. Bu başarılar, yorgunluğumuzu atmamızı sağlıyor ve daha hızlı yol alacağımızı gösteriyor. Tavşanlı Linyitspor altyapısına da sayısız oyuncu vererek ilçemizin milli takımını desteklemeye devam ediyoruz ve edeceğiz.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas Suşehri'nde Pilav Günü Etkinliği Düzenlendi

Sivas Suşehri'nde Pilav Günü Etkinliği Düzenlendi