19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Trabzonspor Golcü Arayışında: Rey Manaj İçin Girişimler Sürüyor

Trabzonspor Golcü Arayışında: Rey Manaj İçin Girişimler Sürüyor

Orta saha ve savunmaya takviyelerini yapan Trabzonspor, santrfor arayışını sürdürüyor. Fırtına'nın son hedefi, Sivas'ta başarılı bir sezon geçiren Arnavut golcü Rey Manaj

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Trabzonspor Golcü Arayışında: Rey Manaj İçin Girişimler Sürüyor

Trabzonspor, orta saha ve savunma bölgelerine yaptığı transferlerin ardından şimdi de forvet hattını güçlendirmek için çalışmalara hız verdi. Geçen sezon kiralık olarak forma giyen Nijeryalı Paul Onuachu'nun yüksek maliyeti nedeniyle Southampton'dan bonservisini henüz alamayan Bordo-Mavililer, alternatif olarak görülen Hollandalı golcü Wout Weghorst ile de anlaşmaya varamadı.

Weghorst'un kulübü Burnley'nin yaklaşık 5 milyon euro bonservis talep etmesi ve oyuncunun yüksek maaş beklentisi, Trabzonspor yönetimi tarafından kabul edilmedi. Şimdi ise Trabzonspor, Sivaspor formasıyla geçen sezon Süper Lig'de 33 maçta 18 gol atan Arnavut forvet Rey Manaj'a yöneldi.

Finansal Fair-Play limiti nedeniyle nakit harcamadan kaçınan Trabzonspor'un, Rey Manaj için bir miktar nakit ve takas oyuncu teklifi hazırlığında olduğu öğrenildi. Ancak Sivasspor, bu konuda henüz resmi bir teklif almadıklarını belirtti. Kulüpten yapılan açıklamada, "Son günlerde Rey Manaj'ın transferi hakkında çıkan asılsız haberlere istinaden, camiamızı ve kamuoyunu bilgilendirme zorunluluğu doğmuştur. Rey Manaj ile ilgili hiçbir kulüpten resmi bir transfer teklifi gelmemiştir." ifadelerine yer verildi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayseri Bölgesi Haltercileri Sivas'tan 3 Madalya ile Döndü

Kayseri Bölgesi Haltercileri Sivas'tan 3 Madalya ile Döndü