19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Rapid Wien'e 1-0 Mağlup Oldu

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Rapid Wien'e 1-0 Mağlup Oldu

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Rapid Wien'e sahasında 1-0 mağlup oldu. Teknik Direktör Abdullah Avcı, kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek taraftarlardan özür diledi. Rapid Wien Teknik Direktörü Robert Klauss ise şansların yüzde 50-50 olduğunu ifade etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Rapid Wien'e 1-0 Mağlup Oldu

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Avusturya temsilcisi Rapid Wien'e sahasında 1-0 yenildi. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Rapid Wien Teknik Direktörü Robert Klauss açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: "Kaybettiğimiz İçin Üzgünüz, Taraftarlardan Özür Diliyoruz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maç sonrasında yaptığı açıklamada kazanmak istediklerini ancak kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, taraftarlardan özür diledi. Avcı, "Bugün sahaya çıkan 11'in 6'sı yeni transferlerdi. Rakip organizasyonu ilk yarıda daha iyi uyguladı. Biz topa sahip olduğumuzda çok çabuk top kayıpları yaşadık, bu da baskı yapmamızı engelledi. İkinci yarıda oyunu dengeledik ama sonuçlandıramadık. Üzgünüz, rakibi tebrik ediyoruz" dedi.

"UEFA Listeleri 2 Maçlık Veriliyor"

Orsic'in UEFA listesinde neden yer almadığı sorusuna cevap veren Avcı, "Orsic bir süredir sakattı ve hazırlık maçlarında çok az süre aldı. UEFA listeleri iki maçlık veriliyor ve A Listesinde belirli kriterler var. Orsic'i bu nedenle listeye dahil etmedik, ilerleyen maçlarda liste güncellenebilir" şeklinde konuştu.

"Trezeguet İyi Bir Performans Sergiledi"

Oyuncu değişiklikleriyle ilgili soruyu yanıtlayan Avcı, "Trezeguet ikinci yarıda oyuna girip pozisyon buldu ve iyi bir performans sergiledi. Fiziksel olarak daha iyi duruma gelmesi için çalışıyoruz" dedi.

"Trabzonspor Her Zaman Tehdit Olacaktır"

Trabzonspor'un her maçta bir tehdit olduğunu belirten Avcı, "Her tur ilerledikçe rakipler zorlaşacak. Bugün böyle bir gündü ama buradan çıkacağız. Ligimiz başlıyor ve Avrupa'da sonuna kadar zorlayacağız" ifadelerini kullandı.

Klauss: "Şanslar Yüzde 50-50"

Rapid Wien Teknik Direktörü Robert Klauss, avantaj elde ettikleri için mutlu olduklarını belirtti. Klauss, "Kazandığımız için mutluyuz. Taktiksel disipline bağlı kaldık ve güzel bir galibiyet aldık. Trabzonspor güçlü bir takım, şanslar yüzde 50-50. Diğer maçta da aynı disiplinle mücadele edeceğiz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk Ordusu Kuantum Zırhıyla Donatılacak: Süper Asker Dönemi Başlıyor

Türk Ordusu Kuantum Zırhıyla Donatılacak: Süper Asker Dönemi Başlıyor