16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Victor Osimhen Galatasaray'da: Nijerya’da Takım Arkadaşlarına Forma Hediye Etti

Victor Osimhen Galatasaray'da: Nijerya’da Takım Arkadaşlarına Forma Hediye Etti

Galatasaray, yaz transfer döneminin son günlerinde dünyaca ünlü forvet Victor Osimhen’i kadrosuna kattı. Osimhen, Galatasaray formalarını Nijerya’daki takım arkadaşlarına hediye etti. Bu sırada çekilen videolar sosyal medyada gündem olurken, Bayer Leverkusen oyuncusu Victor Boniface, hediye edilen formayı esprili bir şekilde "10 milyon Euro'ya satılık" olarak paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Victor Osimhen Galatasaray'da: Nijerya’da Takım Arkadaşlarına Forma Hediye Etti

az transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala Galatasaray, büyük bir transfer harekatı yürüterek dünyaca ünlü forvet Victor Osimhen’i kadrosuna kattı. Aktif olarak en iyi 5 forvet arasında gösterilen Osimhen'in İstanbul’a gelişi, yüz binlerce kişi tarafından uçak takibiyle izlenirken, havalimanında da binlerce taraftar tarafından coşkuyla karşılandı.

6 milyon Euro maaş karşılığında Galatasaray’a kiralık olarak imza atan Osimhen, anlaşmanın hemen ardından Türkiye'den ayrılarak ülkesine gitti. Nijerya Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’nde Benin'e karşı oynayacakları maçın hazırlıklarına katılan Osimhen, Galatasaray transferiyle Nijerya’da da gündem oldu.

Takım Arkadaşlarına Forma Hediye Etti

Osimhen, yanında götürdüğü Galatasaray formalarını takım arkadaşlarına ve ülkenin tanınmış isimlerine hediye etti. Forma dağıtımı sırasında çekilen video, sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gördü.

"10 Milyon Euro'ya Satılık"

Bayer Leverkusen oyuncusu Victor Boniface, hediye olarak aldığı Galatasaray formasını sosyal medya hesabından paylaşarak esprili bir dille "10 milyon Euro'ya satılık" ifadesini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2012 Yılında Sıfır Araç Fiyatları Bugünün Yanında Hayal Gibi

2012 Yılında Sıfır Araç Fiyatları Bugünün Yanında Hayal Gibi