08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Yepyeni bir ekip oluşturacağız

Yepyeni bir ekip oluşturacağız

Sivasspor'un yeni teknik direktörü Bülent Uygun, takımı için güçlü bir kadro oluşturacaklarını ve hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyeceklerini belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Yepyeni bir ekip oluşturacağız

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bugün gerçekleştirdikleri antrenman öncesi basın mensuplarına çeşitli açıklamalarda bulundu. Uygun, takımının başarılı performansını övdü ve futbolcuların ortaya koydukları karakter, yetenek ve kazanma hırsıyla güzel bir başarı hikayesi yazdıklarını belirtti.

Yeni Planlama ve Transfer Çalışmaları

Uygun, takım olarak yeni sezonda yeni bir planlama içinde olduklarını ve transfer çalışmalarının devam ettiğini vurguladı. Gökhan Karagöl liderliğindeki transfer komitesi ve scoutlar, güzel bir kadro oluşturmak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hedefler ve Hazırlıklar

Sivasspor'un ligin son haftasında oynayacağı Mondihome Kayserispor maçını da değerlendiren Uygun, önlerindeki maçın önemine dikkat çekti. Uygun, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanarak taraftarları mutlu etmeyi ve hedeflerine ulaşmayı amaçladıklarını belirtti.

Kadro Güçlendirme ve Anlaşmalar

Takımın kalecisi Ali Şaşal Vural ile yeniden anlaşmaya vardıklarını açıklayan Uygun, diğer oyuncularla da görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Takımda devam eden 9 sözleşmenin yanı sıra, yeni anlaşmalarla güçlü bir kadro oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti.

Gurbetçi Taraftarlardan Destek Çağrısı

Sivasspor'un gurbette yaşayan taraftarlarına seslenen Uygun, takımlarına destek olmalarını ve kombinelerini alarak maça gelmemiş Sivaslılara hediye etmelerini istedi. Uygun, taraftarlardan takımlarına destek olmalarını ve Sivaslı kimliğini gururla temsil etmelerini beklediklerini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur'da Kaçakçılık ve Uyuşturucu Operasyonunda 7 Şüpheli Tutuklandı

Burdur'da Kaçakçılık ve Uyuşturucu Operasyonunda 7 Şüpheli Tutuklandı