16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Yiğidolar İlk İki Haftaya Damga Vurdu, Yeni Transferler Kapıda

Yiğidolar İlk İki Haftaya Damga Vurdu, Yeni Transferler Kapıda

Sivasspor, sezon başındaki eksik kadroya rağmen ilk iki haftada başarılı bir performans sergiledi ve transfer çalışmalarına hız verdi. Samuel Moutoussamy ve Bartuğ Elmaz transferleriyle kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Yiğidolar İlk İki Haftaya Damga Vurdu, Yeni Transferler Kapıda

Geçen sezon kadrosundan tam 17 oyuncuyla yollarını ayıran ve yeni sezon öncesi transferde geç kalarak oldukça eksik bir kadroyla lige giren Sivasspor, ilk iki haftada gösterdiği performansla adeta tüm dikkatleri üzerine çekti. Bülent Uygun yönetimindeki Kırmızı-Beyazlılar, Süper Lig’in ilk haftasında Trabzonspor ile berabere kalırken, ikinci haftada ise deplasmanda ezeli rakibi Kayserispor’u 2-1 yenerek gövde gösterisi yaptı.

Bu başarılı başlangıcın ardından transferde de hareketlenen Sivasspor, Fransız kulübü Nantes ile sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Samuel Moutoussamy ile anlaşmaya vardı. 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu, bugün Sivas’a gelerek sağlık kontrollerinden geçecek ve ardından resmi imzayı atarak takıma katılacak.

Bartuğ’da Umutlar Yeşerdi

Sivasspor, orta saha bölgesi için geçen sezon kiralık olarak kadrosunda bulunan Bartuğ Elmaz’dan da vazgeçmiş değil. Kırmızı-Beyazlılar, Bartuğ’u yeniden kadroya katmak adına Fenerbahçe ile bir görüşme daha gerçekleştirdi. Bu görüşmenin ardından umutlar yeniden yeşerdi. Bartuğ Elmaz’ın durumu, Fenerbahçe’nin orta saha takviyesine göre netlik kazanacak. Sarı-Lacivertliler, yeni bir transfer yaparsa Bartuğ’un Sivasspor’a dönmesine izin verecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor, Anadolu Derbisinde Kayseri'yi Radakovic'in Golleriyle Geçti

Sivasspor, Anadolu Derbisinde Kayseri'yi Radakovic'in Golleriyle Geçti