19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Yiğidolar, Trabzonspor'a Geçit Vermedi: Sezona 1 Puanla Başladık

Yiğidolar, Trabzonspor'a Geçit Vermedi: Sezona 1 Puanla Başladık

Sivasspor, Süper Lig’in ilk haftasında güçlü rakibi Trabzonspor’u 4 Eylül Stadı’nda konuk etti ve sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrılarak sezona 1 puanla başladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Yiğidolar, Trabzonspor'a Geçit Vermedi: Sezona 1 Puanla Başladık

Yiğidolar, Süper Lig’in 2024-2025 sezonuna güçlü rakiplerinden Trabzonspor karşısında aldıkları 1 puanla başladı. 4 Eylül Stadı’nda oynanan mücadelede, Trabzonspor’un etkili ataklarına karşı savunmamızı başarılı bir şekilde yaparak rakibimize geçit vermedik.

Sivasspor, sezonun ilk maçında sahada sergilediği disiplinli oyunla Trabzonspor’a gol izni vermedi. Maç boyunca rakibimize karşı dirençli bir oyun sergileyen takımımız, taraftarlarımızın da desteğiyle sezonun ilk haftasını puanla kapattı.

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’ndeki mağlubiyetinin ardından Süper Lig’e galibiyet parolasıyla çıkmasına rağmen, Yiğidolar olarak sahamızda puan kaybı yaşattık. Trabzonspor’un Süper Lig’e beraberlikle başlaması, Karadeniz ekibi için bir hayal kırıklığı oldu; ancak bizler için sezonun başlangıcı olarak olumlu bir sonuç.

Sivasspor olarak bu sezon da her zamanki gibi mücadeleci ruhumuzu sahaya yansıtarak rakiplerimize zor anlar yaşatacağımızın sinyallerini verdik. Yiğidolar, bir sonraki maçta aynı kararlılıkla sahaya çıkacak ve taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatmayı hedefleyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivaslı Çiftçi, Kızının Başlattığı Çilek Üretimi ile Örnek Oluyor

Sivaslı Çiftçi, Kızının Başlattığı Çilek Üretimi ile Örnek Oluyor