16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Yiğido’nun Antrenman Günlüğü – 30 Temmuz Akşam

Yiğido’nun Antrenman Günlüğü – 30 Temmuz Akşam

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig 2024-25 sezonu öncesi kamp çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı, dar alan oyunları ve çift kale maç ile devam etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yiğido’nun Antrenman Günlüğü – 30 Temmuz Akşam

Yiğido’nun Yeni Sezon Maratonu Hız Kesmiyor

EMS Yapı Sivasspor’umuz, Trendyol Süper Lig 2024-25 sezonu öncesi kamp çalışmalarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Isınma Hareketleriyle Başladı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Teknik Direktörümüz Bülent Uygun yönetiminde kulüp tesislerimizde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı.

Dar Alan Oyunları ve Çift Kale Maç

Ardından dar alan oyunlar oynayan ekibimiz, son bölümde ise çift kale maç yaptı. Futbolcuların antrenman boyunca gösterdikleri performans ve enerjileri, teknik ekibi memnun etti.

Yeni Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor

Takımımız yarın yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek. EMS Yapı Sivasspor olarak yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz.

GazeteSivas.com Okuyucusuna Not:

Bu haber, Sivasspor'un yeni sezon hazırlıklarını ve antrenman detaylarını içermektedir. Güncel bilgiler ve takımımızın gelişmeleri hakkında detaylı haberler için GazeteSivas.com'u takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Farelerin Elektrik Merakı Yangın Çıkardı!

Farelerin Elektrik Merakı Yangın Çıkardı!