19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Yıldız Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Sivas'ta Başladı

Yıldız Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Sivas'ta Başladı

Sivas'ta 30 ilden 400 sporcunun katılımıyla başlayan Yıldız Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası, genç sporcular için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Şampiyona, 18 Ağustos'ta sona erecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Yıldız Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Sivas'ta Başladı

Sivas, Yıldız Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Halter Federasyonunun katkılarıyla düzenlenen şampiyona, 4 Eylül Spor Salonu'nda başladı. 30 ilden toplam 400 sporcunun katıldığı organizasyon, genç sporcuların yeteneklerini sergilemeleri için büyük bir fırsat sunuyor.

Şampiyona, geçit töreniyle başladı ve Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü ile Sivas Vali Yardımcısı Yusuf Keten'in konuşmalarıyla devam etti. Talat Ünlü, Sivas'ın birçok spor dalında şampiyon sporcular çıkardığını vurgulayarak, "Bugün burada yarışacak bu gençlerimiz, 2028 ve 2032 olimpiyatlarının temel taşlarından olacaktır" dedi.

Sivas Vali Yardımcısı Yusuf Keten ise organizasyonu büyük bir heyecanla izlediğini belirterek, "Sporun birleştirici gücünü öne çıkaran bu şampiyona, genç sporcularımız için de büyük bir motivasyon olacaktır" ifadelerini kullandı.

Şampiyonanın ilk gününde dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi. Şampiyona, 18 Ağustos Pazar günü sona erecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ın Şarkışla İlçesinde Trafik Kazası: 4 Yaralı

Sivas'ın Şarkışla İlçesinde Trafik Kazası: 4 Yaralı