18 Ekim 2024
weather
15°
ANASAYFA Akıncılar Haber Belediye Başkanı'ndan öğrencilere sevindiren ziyaret

Belediye Başkanı'ndan öğrencilere sevindiren ziyaret

Sivas'ın Akıncılar ilçesindeki 80. Yıl İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Belediye Başkanı Murat Sevinç, öğrencilerle buluşarak onların taleplerini dinledi ve hediyeler verdi. Sevinç, öğrencilerin sorunlarını dikkate alarak çözüm bulacağını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Belediye Başkanı'ndan öğrencilere sevindiren ziyaret

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde Belediye Başkanı Murat Sevinç, öğrencileri ziyaret etti. İlçede bulunan 80. Yıl İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Sevinç, öğrencilerle bir araya geldi ve onlara çeşitli hediyeler verdi. Sevinç, öğrencilerin sorunlarını dinleyerek isteklerini yerine getireceklerini belirtti.

Belediye Başkanı Sevinç, Öğrencilere Hediyeler Verdi

Sevinç, ziyaret sırasında öğrencilerle samimi bir şekilde sohbet etti ve onlara kitaplar, kırtasiye malzemeleri gibi hediyeler dağıttı. Öğrencilerin sevincini gören Sevinç, geleceğin teminatı olduklarını belirterek her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.

Öğrencilerin Sorunları Dinlenecek

Belediye Başkanı, öğrencilerin karşılaştığı sorunları dinleyerek çözüm bulacaklarını ve onların her zaman destekçisi olacaklarını söyledi. Sevinç, gençlerin eğitim hayatlarında yanlarında olacaklarını vurgulayarak onlara güven verdi.

Okul Ziyaretleri Devam Edecek

Murat Sevinç, okul ziyaretlerinin devam edeceğini ve farklı okullarda da öğrencilerle bir araya gelmeyi planladıklarını açıkladı. Öğrencilerle buluşmaya devam edeceklerini belirten Sevinç, gençlerle etkileşimlerini arttırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta sinemanın tarihi sergilendi!

Sivas'ta sinemanın tarihi sergilendi!