16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Asayiş 14 yıl hapis cezası!

14 yıl hapis cezası!

Kayseri'de uyuşturucu ticareti suçundan yargılanan şahsa 14 yıl hapis cezası verildi. Karar, uyuşturucuyla mücadele kapsamında alınan önlemlerin etkinliğini gösteriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
14 yıl hapis cezası!

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde uyuşturucu satıcılığı iddiasıyla yargılanan tutuklu sanık Y.A. ve avukatı duruşmada hazır bulundu.

Sanık Uyuşturucu Ticareti Yapmadığını İddia Etti

Sanık Y.A., mahkemede yaptığı savunmada uyuşturucu ticareti yapmadığını iddia etti. Kahramanmaraş'a gitmek üzere olduğunu ve uyuşturucu bulamayacağını düşünerek sadece aldığını söyledi. Ancak polislerin kendisini o sırada yakaladığını belirtti.

Mahkeme Heyeti Kararını Verdi

Yapılan yargılama sonucunda Mahkeme Heyeti, Y.A.'ya 14 yıl hapis cezası ve 56 bin TL para cezası verdi. Kararın açıklanmasının ardından sanık ve avukatı duruşma salonundan ayrıldı.

Bu kararla birlikte uyuşturucu ticareti suçundan hüküm giyen Y.A., cezaevine gönderildi. Mahkeme kararının ardından Y.A.'nın avukatı temyiz süreci için gerekli başvuruları yapacak.

Uyuşturucuyla Mücadelede Kararlılık Devam Ediyor

Türkiye'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar sonucunda pek çok şahıs tutuklanarak yargılanmaktadır. Yargı kararlarının uygulanmasıyla birlikte uyuşturucu ticareti yapan şahıslara caydırıcı cezalar verilmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor'da bir veda daha..

Sivasspor'da bir veda daha..