18 Ekim 2024
weather
15°
ANASAYFA Asayiş Burdur'da Kaçakçılık ve Uyuşturucu Operasyonunda 7 Şüpheli Tutuklandı

Burdur'da Kaçakçılık ve Uyuşturucu Operasyonunda 7 Şüpheli Tutuklandı

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanan 24 şüpheliden 7'si tutuklandı. Kaçakçılık ve uyuşturucuyla mücadele kapsamında başarılı operasyonlar devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur'da Kaçakçılık ve Uyuşturucu Operasyonunda 7 Şüpheli Tutuklandı

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 01-20 Mayıs tarihleri arasında kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında gerçekleştirdikleri operasyonlarda 24 şüpheliyi yakaladı. Bu operasyonlar, Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli bir şekilde planlandı ve uygulandı. İfadeleri alınan 16 şüpheli serbest bırakılırken, 1 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kaldı. 7 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyon Detayları

Operasyonlar sonucunda ele geçirilen suç unsurları arasında 50 gram skunk, 33 gram eroin, 10 gram bonzai, 2 gram metamfetamin, 4 adet sentetik ecza, 7 adet kullanma aparatı, 492 litre kaçak/sahte şarap, 30 litre kaçak/sahte viski, 16 litre kaçak/sahte rakı, 5 litre etil/metil alkol, 4 adet alkollü içki aroması/kiti, 2 adet damıtma düzeneği, 3 adet tabanca, 3 adet av tüfeği, 1 adet havalı tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca, 3 adet tabanca şarjörü, 2 adet tüfek şarjörü, 20 adet tabanca mühimmatı ve 24 adet av tüfeği mühimmatı bulunmaktadır.

Şüphelilerin Durumu

İfadeleri alınan 16 şüpheli serbest bırakılırken, 1 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kaldı. 7 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma ekipleri, suç örgütlerine karşı yürütülen bu operasyonların devam edeceğini ve halkın huzuru ve güvenliği için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yengisiyle anlaşarak ağabeyini zehirleyen şahıs tutuklandı

Yengisiyle anlaşarak ağabeyini zehirleyen şahıs tutuklandı