18 Ekim 2024
weather
15°
ANASAYFA Asayiş Bursa'da Baba üç Çocuğunu öldürdü!

Bursa'da Baba üç Çocuğunu öldürdü!

Bursa'da şoke eden bir olay yaşandı. Baba, 3 çocuğunu öldürdüğünü itiraf ederek polise teslim oldu. Polis, eve vardığında dehşet verici bir manzarayla karşılaştı. İncelemede, erkek çocuğun boğularak, ablalarının ise kesici aletle öldürüldüğü tespit edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da Baba üç Çocuğunu öldürdü!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Üç kardeşin ölü bulunduğu evde dehşet verici bir manzara ortaya çıktı. Murat K., çocuklarını öldürdüğünü itiraf ederek, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne gitti.

Olayın Detayları

Polis ekipleri, Çamlıca Mahallesi Bağlar Caddesi'ndeki evde 3 çocuğun cansız bedenini buldu. İncelemeler sonucunda erkek çocuğun boğularak, ablalarının ise kesici aletle öldürüldüğü tespit edildi. Cesetler, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Şüpheli Tutuklandı

Murat K., cinayeti işlediğini itiraf ederek gözaltına alındı. Çocukların annesinin ise olaydan bir süre önce Erzurum'a gittiği belirtildi. Mahalle sakinleri, Murat K.'yı "kendi halinde bir kişi" olarak tanımlayarak, olayı duyunca şok olduklarını dile getirdi.

Toplumda Şok Yarattı

Çocukların ölümü, bölgede derin bir üzüntü ve şok yarattı. Olayın detayları ve motivasyonuyla ilgili soruşturma devam ederken, çevre sakinleri ve yetkililer yaşanan trajedi karşısında büyük bir endişe ve üzüntü içindeler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aziz Yıldırım: Mourinho ile 3 yıllığına anlaştık

Aziz Yıldırım: Mourinho ile 3 yıllığına anlaştık