18 Ekim 2024
weather
15°
ANASAYFA Şarkışla Haber Kızına ve Kendisine Saldıran 4 Köpeği Vurarak Öldürdü!

Kızına ve Kendisine Saldıran 4 Köpeği Vurarak Öldürdü!

Şarkışla ilçesinde bir baba, kendisine ve 14 yaşındaki kızına saldıran sokak köpeklerini öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan baba, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kızına ve Kendisine Saldıran 4 Köpeği Vurarak Öldürdü!

Yukarı Mahalle'de yaşanan korkunç olayda 14 yaşındaki İrem Gölbaşı, okuldan evine dönerken 15'e yakın başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

İrem Gölbaşı'nın Saldırıya Uğraması

İrem köpekler tarafından yere düşürülüp sürüklenirken, annesi ve okul servisinin sürücüsü durumu fark ederek kurtardı.

Babanın Müdahalesi

İrem'in babası Yaşar Gölbaşı, köpekleri evin çevresinden uzaklaştırmak için havaya ateş açarak müdahale etti. Ancak köpekler bu sefer babaya saldırdı. Gölbaşı, kendini korumak için ateş ederek 4 köpeği öldürdü.

Olayın Sonuçları

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Yaşar Gölbaşı, ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Gölbaşı, köpek saldırılarıyla ilgili tedbir alınması gerektiğini belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

İrem Gölbaşı'nın Anlatımı

İrem Gölbaşı, saldırı anında 10'dan fazla köpeğin üzerine geldiğini ve çok korktuğunu ifade etti. Servis sürücüsü ve annesinin müdahalesiyle kurtulduğunu belirtti.

Ailedeki Hayvanseverlik

Gölbaşı ailesi, kendilerinin de hayvansever olduklarını ve köpek beslediklerini ancak başıboş köpeklerin tehdidi altında olduklarını dile getirdi. Olay, ailenin çiftliğindeki güvenlik kameralarıyla kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta İklim Değişikliğine Dair Somut Bulgular Ortaya Çıktı

Sivas'ta İklim Değişikliğine Dair Somut Bulgular Ortaya Çıktı