19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Asayiş Eski eşini, kardeşini ve annesini öldürdü!

Eski eşini, kardeşini ve annesini öldürdü!

Manisa'da yaşanan korkunç olayda 34 yaşındaki Aytunç Ç., eski eşi Nagihan (32), kardeşi İbrahim (39) ve annesi Fatma Can'ı (62) bıçaklayarak öldürdü. Olayın detayları araştırılıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eski eşini, kardeşini ve annesini öldürdü!

Manisa, Salihli Sağlık Mahallesi'nde Bir Apartmanda Kanlı Olay

Olayın Başlangıcı

Saat 19.30 sıralarında, Sağlık Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi'ndeki 45 numaralı apartmanda korkunç bir olay meydana geldi. Eski eşi Nagihan Can'ın annesiyle birlikte yaşayan Aytunç Ç., evlerine giderek Nagihan Can ile tartışmaya başladı.

Bıçaklama Olayı

Tartışmanın büyümesiyle birlikte Aytunç Ç., eski eşini bıçakladı ve araya girmeye çalışan kardeşi İbrahim ile annesi Fatma Can'ı da bıçakladı. Kaçmaya çalışan Fatma Can'ı takip ederek saldırısını sürdüren Aytunç Ç., olay yerinden kaçmayı başardı.

Olayın Sonuçları

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yapılan kontrollerde maalesef anne Fatma'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Nagihan Can ve kardeşi İbrahim Can ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şüphelinin Yakalanması

Olaydan sonra polis, Aytunç Ç.'yi suç aleti ile birlikte kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı ve soruşturma hala devam etmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zorunlu Trafik Sigortası’nda yeni uygulama Bu ay itibariyle başladı!

Zorunlu Trafik Sigortası’nda yeni uygulama Bu ay itibariyle başladı!