16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Genel İnşaatta bulunan ceset beklenmedik bir sürprize neden oldu

İnşaatta bulunan ceset beklenmedik bir sürprize neden oldu

Sakarya'nın Karasu ilçesinde toprağa gömülü bulunan cesedin, görünüşte kadına ait olmasına rağmen yapılan incelemeler sonucunda 40'lı yaşlarda bir erkeğe ait olduğu belirlendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İnşaatta bulunan ceset beklenmedik bir sürprize neden oldu

İstanbul Maltepe'de bulunan bir inşaat alanında yapılan kazı çalışmaları sırasında, toprağın altında bir ceset bulundu. İlk başta cesedin bir kadına ait olduğu sanılırken, yapılan incelemeler sonucunda cesedin bir erkeğe ait olduğu belirlendi. Olay yerine gelen polis ekipleri, cesedin kimliğini belirlemek ve ölüm sebebine dair detaylı bir soruşturma başlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Ceset İnşaat Alanında Bulundu

İstanbul Maltepe'de bulunan bir inşaat alanında çıkan ceset, çevre sakinlerini ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi. Cesedin cinsiyeti ve kimliği konusunda net bir bilgi olmaması, bölgedeki endişeleri arttırdı. İnşaat alanında yapılan kazı çalışmaları derinleştikçe, olayın boyutları da netlik kazanmaya başladı.

İlk İncelemede Kadına Ait Olduğu Düşünülmüştü

Cesedin ilk bulunduğu anda, cinsiyetinin kadına ait olduğu yönünde bir kanı oluşmuştu. Ancak adli tıp ekiplerinin yaptığı detaylı incelemeler sonucunda cesedin bir erkeğe ait olduğu tespit edildi. Bu noktada olayın cinayet mi yoksa başka bir sebeple mi gerçekleştiği konusunda daha fazla araştırma yapılması gerektiği vurgulandı.

Polis Ekipleri Soruşturmayı Derinleştiriyor

Olay yerine gelen polis ekipleri, cesedin kimliğini belirlemek ve ölüm sebebine dair ipuçları bulabilmek adına detaylı bir soruşturma başlattı. Yapılan ilk incelemelerde herhangi bir kimlik belirlemeye yönelik somut bulguya rastlanmazken, geniş çaplı araştırmaların devam edeceği belirtildi. Bölgedeki güvenlik kameraları da incelenmeye alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çayın Bağımlılarına Müjde: Araştırmalar Çayın Hayat Kurtarıcı Etkilerini Ortaya Koydu

Çayın Bağımlılarına Müjde: Araştırmalar Çayın Hayat Kurtarıcı Etkilerini Ortaya Koydu