08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Asayiş İnterpol tarafından dünyanın dört bir yanında aranıyordu!

İnterpol tarafından dünyanın dört bir yanında aranıyordu!

Nevşehir'de Interpol-Europol Daire Başkanlığı tarafından aranan 1 kişi yakalandı. Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonu sonucunda hakkında yakalama kararı bulunan şahıs, adalet önüne çıkarılmak üzere emniyete teslim edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İnterpol tarafından dünyanın dört bir yanında aranıyordu!

İnterpol-Europol Daire Başkanlığı tarafından 'Uyuşturucu Ticareti' suçundan aranan ve Türk vatandaşlığından çıkartılan A.B.'nin Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde ikamet ettiği ihbarı üzerine harekete geçildi.

Polis Ekipleri Harekete Geçti

Polis ekipleri, 1999 yılında Türk vatandaşlığından çıkartılan ve Almanya'da uyuşturucu ticareti suçundan aranması bulunan A.B.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Yakalanma Operasyonu Gerçekleşti

Almanya'nın talebi üzerine aranan şahıs, Ürgüp ilçesindeki ikametinde düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Sınır Dışı Edilme İşlemleri Başladı

A.B., yakalanmasının ardından Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde işlemlerinin tamamlanmasının ardından Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi. Şahsın sınır dışı edilme işlemleri başlatıldı.

Yetkililer Açıklama Yapmadı

Şahsın yakalanması ve sınır dışı edilme süreciyle ilgili resmi makamlardan henüz bir açıklama yapılmadı. Olayla ilgili detaylar netleşene kadar soruşturma devam edecek.

Almanya tarafından aranan ve Türk vatandaşlığından çıkartılan A.B.'nin yakalanması, uluslararası iş birliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Uyuşturucu ticareti gibi ciddi suçlarla mücadelede ülkeler arası koordinasyon ve iş birliği büyük bir önem taşımaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bağımlılar için yeni umut!

Bağımlılar için yeni umut!