18 Eylül 2024
weather
24°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Biyografiler Halil İbrahim Ceyhan: Sivas'tan Ekranlara Yükselen Başarı Hikayesi

Halil İbrahim Ceyhan: Sivas'tan Ekranlara Yükselen Başarı Hikayesi

Halil İbrahim Ceyhan, Sivas doğumlu bir sanatçı olarak müzik, modellik ve oyunculuk alanlarında başarılı işler yaptı. Best Model of Turkey yarışmasıyla başladığı kariyerine, şarkıcılık ve oyunculuk ekleyerek devam etti. Kanal 7'de yayınlanan "Emanet" dizisiyle geniş bir kitleye ulaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Halil İbrahim Ceyhan: Sivas'tan Ekranlara Yükselen Başarı Hikayesi

Halil İbrahim Ceyhan, katıldığı programlardaki çarpıcı yorumları ve tespitleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. 13 Aralık 1982 tarihinde Sivas'ta doğan Ceyhan, 1.80 boyunda ve 76 kilodadır. 2007 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılarak modellik kariyerine adım atan Ceyhan, müzikle de ilgilenerek ilk single'ı "Kaybettim"i çıkardı. Ünlü sanatçılar Serdar Ortaç ve Oğuz Berkay Fidan'a şarkı sözü verdi.

Söz yazarlığı, şarkıcılık, mankenlik ve oyunculuk yapan Halil İbrahim Ceyhan, 2019'da çıkardığı "Kendini Bana Bırak" adlı parçasıyla YouTube'ta 2 milyona yakın dinlenmeye ulaştı. İlk oyunculuk deneyimini "Hemen Döneriz" adlı sinema filminde yaşayan Ceyhan, Burak Satıbol, Ayhan Taş ve Esin Civangil gibi isimlerle birlikte rol aldı. Kanal 7'de yayınlanan "Emanet" dizisiyle geniş bir izleyici kitlesine ulaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
50 İlde “Narkoçelik-38” Operasyonları: 316 Şüpheli Yakalandı

50 İlde “Narkoçelik-38” Operasyonları: 316 Şüpheli Yakalandı