08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Dünya Cezaevinden tahliyesine sadece 30 gün kalmıştı: Şok bir olayla hayatını kaybetti

Cezaevinden tahliyesine sadece 30 gün kalmıştı: Şok bir olayla hayatını kaybetti

Netflix'in ünlü belgesel dizisi Unlocked'ın oyuncusu John 'Eastside' McAllister, cezaevinden tahliyesine 30 gün kala 29 yaşında hayatını kaybetti. Arkansas'ta ölü bulunan McAllister'ın ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Uyuşturucu, hırsızlık ve silah bulundurma suçlarından üç yıl hapis cezası almıştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cezaevinden tahliyesine sadece 30 gün kalmıştı: Şok bir olayla hayatını kaybetti

Unlocked Dizisinin Yıldızı John McAllister Beklenmedik Şekilde Hayatını Kaybetti

Netflix'in tartışmalı belgesel dizisi Unlocked'ın oyuncularından John 'Eastside' McAllister, tahliyesine sadece 30 gün kala, 29 yaşında hayatını kaybetti.

Ölüm Haberi

McAllister, 2 Haziran'da Arkansas'taki Randall Williams Cezaevi'nde yatağında hayatının son bulduğu bildirildi. Ailesi, ölüm nedeninin henüz belirlenmediğini belirtti.

Dizinin Konusu ve Oyuncunun Geçmişi

Unlocked dizisi, mahkumların cezaevi içinde özerklik talep etmelerini konu alıyordu ve Nisan ayında izleyicilerle buluşmuştu. McAllister, dizide hücresinde bir dövme salonu işleten bir karakteri canlandırıyordu.

Olayın Detayları

McAllister'ın ani ölümüyle ilgili henüz kesin bir açıklama yapılmazken, yetkililer cinayet veya intihar ihtimali olmadığını belirttiler. 29 yaşındaki genç oyuncu, daha önce uyuşturucu ve silah bulundurma suçlarından hüküm giymişti.

Ailenin Açıklamaları ve Yardım Çağrısı

McAllister'ın teyzesi Melissa Regan, GoFundMe üzerinden yardım kampanyası başlattı. Ancak hedeflenen miktarın oldukça altında bir bağış toplandı. Paraların, genç oyuncunun cenaze masraflarını karşılamak ve ailesinin yanına gitmek için kullanılması planlanıyor.

Geçmişine Dair İddialar

McAllister'ın suç geçmişi, 19 yaşına kadar uzanıyordu ve iddialara göre dizide 14 kez hapis cezası almıştı. Ayrıca, teyzesi tarafından evinden eşya çalmakla suçlanmıştı.

Son Kararlar ve Açıklamalar

Ailenin, halka açık bir anma töreni düzenleme planları olduğu belirtildi. McAllister'ın ani ölümü, ailesini derinden etkiledi ve ölüm nedeni hala araştırılmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Günlerdir canlı yayındaydı: Müge Anlı'da cinayet itirafı!

Günlerdir canlı yayındaydı: Müge Anlı'da cinayet itirafı!