16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Dünya Hayvan Hakları Savunucusundan Hayvan İstismarcısına: Adam Britton’ın Şok Eden Hikayesi

Hayvan Hakları Savunucusundan Hayvan İstismarcısına: Adam Britton’ın Şok Eden Hikayesi

Hayvan hakları savunucusu olarak bilinen Adam Britton, hayvan istismarı suçlarından mahkum edildi. Mahkemede ortaya çıkan detaylar, dünyayı şok etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Hayvan Hakları Savunucusundan Hayvan İstismarcısına: Adam Britton’ın Şok Eden Hikayesi

Uyarı: Bu makale, okuyucuların rahatsız edici bulabileceği detaylar içermektedir.

Dünyanın dört bir yanında hayvan haklarının tutkulu bir savunucusu olarak bilinen Adam Britton, hayvan istismarı suçlarından mahkum edilerek herkesi şok etti. Avustralya’da verilen kararla 53 yaşındaki Britton, onlarca köpeği cinsel olarak taciz ve istismar ettiği gerekçesiyle on yıldan fazla hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkemede Şok İtiraflar

BBC ve National Geographic yapımlarında yer alan İngiliz Britton, hayvanlara zulüm ve cinsel saldırı suçlamalarını kabul etti. Avustralya’nın Northern Territory bölgesindeki yüksek mahkemede, Britton’ın işkence ederek öldürdüğü köpeklerin videolarını internette paylaştığı ortaya çıktı.

2022 yılında videolarında yer alan bir ipucu sayesinde gözaltına alınan Britton, yıllarca tespit edilemedi. Mahkeme kayıtları, Britton’ın suçlarına 13 yaşında başladığını gösteriyor.

Çevresindekilerde Şok ve İhanet Hissi

Britton’ın bu suçlarla anılması, kendisini tanıyan birçok kişiyi şok etti. Eski meslektaşı Brandon Sideleau, Britton’ın Ted Bundy gibi asla şüphelenilmeyecek biri olduğunu belirtti. Britton’ın hayvanlara olan ilgisi, İngiltere’yi terk ederek Avustralya’ya yerleşmesine ve burada Crocodylus Park’ta çalışmasına yol açmıştı. Ancak, yıllar içinde karakteri hakkında olumsuz düşünceler artmaya başladı.

McMinns Lagunu Canavarı

Britton’ın suçlarını işlediği Darwin’deki geniş arazide kurduğu “işkence odası” mahkemede dehşetle karşılandı. Beraber çalıştığı kişilerden Andrew Traucki, bu duyduklarının en rahatsız edici şeylerden biri olduğunu ifade etti.

Mahkemede Duygusal Anlar

Mahkemeyi takip edenler, detaylar okunurken gözyaşlarını tutamadı. Birçok kişi, Britton’ın ölüm cezasına çarptırılması gerektiğini savundu. Britton ise sorumluluğunu kabul ederek tedavi olma sözü verdi.

Natalie Carey, Britton’ın zeki ve nazik biri gibi göründüğünü, ancak gerçekleri öğrendikten sonra üç hafta boyunca uyuyamadığını söyledi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Endonezya’daki Gunung Padang Piramidi, Dünyanın En Eski Yapısı Olabilir mi?

Endonezya’daki Gunung Padang Piramidi, Dünyanın En Eski Yapısı Olabilir mi?