08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Ekonomi Biyoteknoloji Girişimi Onima, 12 Milyon 100 Bin TL Fon Talebiyle Yatırım Turunda

Biyoteknoloji Girişimi Onima, 12 Milyon 100 Bin TL Fon Talebiyle Yatırım Turunda

Onima, koyun yününden amino asit, organik ve organomineral gübre üreten bir biyoteknoloji girişimi olarak 12 milyon 100 bin TL fon talebiyle bir yatırım turuna çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Biyoteknoloji Girişimi Onima, 12 Milyon 100 Bin TL Fon Talebiyle Yatırım Turunda

Biyoteknoloji Girişimi Onima, 12 Milyon 100 Bin TL Fon Talebiyle Yatırım Turunda

Onima, koyun yününden amino asit, organik ve organomineral gübre üreten bir biyoteknoloji girişimi olarak 12 milyon 100 bin TL fon talebiyle bir yatırım turuna çıktı. Şirket, paylarının yüzde 10'unu yatırımcılara arz ederek bu miktarı elde etmeyi amaçlıyor. Finansmanı elde ettikten sonra üretim kapasitesini artırmayı ve ihracat odaklı bir yapıya geçmeyi planlayan Onima, fonbulucu platformunda 6 Mart 2024'e kadar sürecek olan kampanyada bireysel ve kurumsal yatırımcılardan minimum 100 TL'lik yatırımları kabul ediyor.

Onima'nın kampanya öncesi ön talep toplama sürecinde yatırımcılardan 15 milyon TL talep alarak erken aşamada hedefini tutturma eğilimi gösterdiği belirtiliyor. Girişimin aldığı fonlarla üretim kapasitesini artırarak ihracata yönelik büyüme hedefleri doğrultusunda yol almaya devam etmesi bekleniyor.

Onima, 12 Milyon 100 Bin TL Hedefiyle Kitle Fonlama Kampanyasına Başladı

Onima, koyun yününden amino asit, organik ve organomineral gübre üreten bir biyoteknoloji girişimi olarak yatırım turuna çıkıyor. Paylarının yüzde 10'unu yatırımcılara arz ederek 12 milyon 100 bin TL fon toplamayı hedefleyen şirket, elde edeceği finansmanla üretim kapasitesini artırmayı ve ihracat odaklı bir yapıya geçmeyi planlıyor. Şirketin ayrıca ön talep toplama sürecinde 15 milyon TL talep aldığı belirtiliyor.

Onima, koyun yününden elde ettiği amino asitleri kullanarak bitkilerin kökleri ve yaprakları tarafından alınabilecek formda organik ve organomineral gübre üretiyor. Şirket, kurulu tesisinde aylık 25 ton üretim kapasitesine sahip ve AR-GE çalışmalarıyla sadece amino asidin sentezlenmesini değil, teknik donanım ve alt yapı bilgisini de geliştirmiş durumda. Tescilli ürünleri çiftçilere, bayilere ve diğer gübre üretici firmalara gübre katkı maddesi olarak sunmayı hedefliyor.

Onima'nın kitle fonlama kampanyası, fonbulucu platformunda 6 Mart 2024'e kadar devam edecek. Kampanya minimum 100 TL'lik yatırımları kabul ediyor ve bireysel/kurumsal tüm yatırımcılara açık.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
World Medicine, Türkiye'de İlk Akredite Test Laboratuvarı WMINOLAB ile Önemli Bir Başarı Elde Etti!

World Medicine, Türkiye'de İlk Akredite Test Laboratuvarı WMINOLAB ile Önemli Bir Başarı Elde Etti!