16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Ekonomi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sivas’ta İş İnsanlarıyla Buluştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sivas’ta İş İnsanlarıyla Buluştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen istişare toplantısında iş insanlarının taleplerini dinledi ve istihdama yönelik projeleri paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sivas’ta İş İnsanlarıyla Buluştu

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı iş insanlarıyla buluşturdu. STSO'nun çok amaçlı salonunda düzenlenen istişare toplantısına, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, STSO Yönetim Kurulu ve il protokolü katıldı. Toplantıda, Sivas'ın üretim ve istihdam alanındaki katkıları değerlendirildi.

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, yaptığı açılış konuşmasında, Anadolu kadınının sosyal ve ekonomik hayatın merkezindeki yerini vurguladı. Özdemir, "Sivas, kadın istihdamına verdiği önemle öne çıkıyor ve kadınlarımızın iş hayatında daha aktif rol alması için çeşitli projeler yürütüyoruz" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’nın iş insanlarıyla buluştuğu bu etkinlikte, istihdamın geliştirilmesi ve sosyal güvenlik sisteminin güçlendirilmesi konusundaki önemine değindi. Bakan Işıkhan, "Sivas, ticaret ve sanayide ülkemizin lokomotif şehirlerinden biri ve bu buluşmalar, sorunların tespiti ve çözümünde büyük rol oynuyor" diye konuştu.

Toplantının sonunda, Bakan Işıkhan oda üyelerinden gelen soruları yanıtlayarak, iş dünyasının taleplerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sivas'ın ekonomisine katkı sağlayan projelerin devam edeceğini belirten Işıkhan, bu tür istişare toplantılarının önemine dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yiğidolar, Trabzonspor'a Geçit Vermedi: Sezona 1 Puanla Başladık

Yiğidolar, Trabzonspor'a Geçit Vermedi: Sezona 1 Puanla Başladık