20 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Ekonomi Mayıs Ayında Sosyal Yardım Ödemeleri 878 Milyon TL

Mayıs Ayında Sosyal Yardım Ödemeleri 878 Milyon TL

Bakan Göktaş, Mayıs ayında 878 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıldığını açıkladı. Bu desteklerle vatandaşlara ekonomik yardım sağlanmış oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mayıs Ayında Sosyal Yardım Ödemeleri 878 Milyon TL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Mayıs ayında 878 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını duyurdu.

Bakan Göktaş'ın Vurguları

Bakan Göktaş, çocuklara yönelik hizmetlerde öncelik verdiklerini ve çocukların farklı ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hizmet yelpazesini genişlettiklerini belirtti.

Bu doğrultuda SED kapsamında çocukları, aileleriyle ve sosyal çevreleri içinde desteklediklerini vurgulayan Bakan Göktaş, çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine yönelik ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Aile Odaklı Hizmet Modelleri

Aile odaklı sosyal hizmet modelleri ile çocukların öncelikle aile şefkati ve sıcaklığı içinde yetişebilmeleri için çaba harcadıklarını belirten Bakan Göktaş, "Çocukların aile ortamında büyümelerinin, toplumsal değerlerin korunmasında vazgeçilmez bir rol oynadığına inanıyoruz. Bu sebeple çocukların sosyal ihtiyaçlarını ve eğitim giderlerini karşılamak adına Mayıs ayında 878 milyon TL SED ödemesi gerçekleştirdik" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta Güvenlik Kamerasına Yansıyan Ayakkabı Hırsızları Yakalandı

Sivas'ta Güvenlik Kamerasına Yansıyan Ayakkabı Hırsızları Yakalandı