16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Ekonomi Toplu Taşıma Ücretlerine Zam Yolda mı?

Toplu Taşıma Ücretlerine Zam Yolda mı?

Sivas'ta şehir içi toplu taşıma ücretlerine zam talebi otobüsçüler tarafından dile getirildi. Çevre illerdeki zamların ardından uzun süredir zam bekleyen otobüsçüler, Sivas'ta da zam yapılmasını istiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Toplu Taşıma Ücretlerine Zam Yolda mı?

Sivas Belediyesi eski Başkanı Hilmi Bilgin döneminde zam taleplerine çözüm arayan şehiriçi otobüsçüleri, yeni Başkan Adem Uzun ile bir araya geldi ve taleplerinin 1 ay içinde ele alınmasına karar verildiği konuşuluyor.

Sivas Şehiriçi Ulaşımında Zam Sonrası Fiyatlar

Sivas'ta şehiriçi ulaşıma yapılan son zamlarla birlikte öğrenci-emekli indirim fiyatı 8 TL, tam bilet fiyatı 13,90 TL, araç içi sürücü kartı 18 TL, KYK ring indirimli fiyatı 5 TL, KYK araç içi fiyatı 6 TL, kampüs ring indirimli fiyatı 4 TL, kampüs ring araç içi fiyatı 5 TL, hava limanı 50 TL, Sıcak Çermik 40 TL, Soğuk Çermik 40 TL olarak uygulanıyor. Yeni tarifeyle birlikte fiyatların ne kadar olacağı ise merak konusu.

Yeni Başkan Adem Uzun'dan Ulaşım Master Planı Açıklaması

Belediye Başkanı Adem Uzun, ulaşım master planı çalışmalarının başladığını ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nden uzman bir ekip tarafından bu planın oluşturulduğunu belirtti. Plan, toplu taşımadan kavşak sistemine, sinyalizasyon sisteminden durak yerlerine kadar akıllı durak sistemlerine ve alternatif yollara kadar geniş kapsamlı olacak. Yaklaşık 6 ay sürecek bu çalışmanın ardından fiyatlarla ilgili değişiklikler yapılması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kurban Bayramı'nda Kurbanlar, Geleneğe Uygun 4 Nesillik Bıçaklarla Kesilecek!

Kurban Bayramı'nda Kurbanlar, Geleneğe Uygun 4 Nesillik Bıçaklarla Kesilecek!