08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Genel Dikkat çeken Devlet Bahçeli ziyareti..

Dikkat çeken Devlet Bahçeli ziyareti..

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla MHP Lideri Devlet Bahçeli'yle görüştü. Görüşmede son yıldaki bakanlık faaliyetleri ve gündem konuları ele alındı. Ayhan Bora Kaplan soruşturmasıyla ilgili ise açıklama yapılmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dikkat çeken Devlet Bahçeli ziyareti..

Ankara'da Önemli Görüşme Gerçekleşti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Bahçeli’nin, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasındaki gizli tanığın 'kumpas' iddialarına yönelik sert açıklamalarıyla gündemdeki tartışmalar devam ederken yapılan buluşmaya dair resmi bir açıklama yapılmadı.

Yerlikaya'nın Ziyareti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Talimatıyla Gerçekleşti

Sinan Ateş cinayeti ve tetikçi Eray Özyağcı’nın kaçırılmasında kullanılan araçların Ülkü Ocakları'yla ilişkilendirilmesi gündemdeyken, Yerlikaya'nın ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ve bilgisiyle gerçekleşti. Görüşmede, suç örgütleriyle ve terörle mücadelede atılan adımlar ve gelecek hedefler ele alındı.

Bahçeli'ye İlginç Detaylar Sunuldu

MHP lideri Bahçeli, grup toplantılarında Ayhan Bora Kaplan davası ve İçişleri Bakanlığı'nda yaşanan olaylarla ilgili sorular sormuştu. Bu buluşmada, Bakan Yerlikaya, Bahçeli'ye bu soruların cevaplarını ilk ağızdan iletti. Özellikle Bahçeli ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'darbe' iddiaları ve soruşturmalarda tutuklanan emniyet mensuplarıyla ilgili gelişmelerin görüşme sonrasına denk gelmesi dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Masumiyetin simgesi olan şakayık çiçeği hasadı devam ediyor

Masumiyetin simgesi olan şakayık çiçeği hasadı devam ediyor