19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem 2024 KPSS Ortaöğretim Geç Başvuruları Başlıyor: Tarihler ve Detaylar

2024 KPSS Ortaöğretim Geç Başvuruları Başlıyor: Tarihler ve Detaylar

2024 KPSS Ortaöğretim sınavı için geç başvurular 6-7 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Başvuru detayları ve adım adım başvuru süreci hakkında bilgi edinin.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
2024 KPSS Ortaöğretim Geç Başvuruları Başlıyor: Tarihler ve Detaylar

ÖSYM tarafından her 2 yılda bir gerçekleştirilen lise mezunlarına yönelik KPSS Ortaöğretim sınavı için araştırmalar hız kazandı. 18 Temmuz Perşembe günü başlayan başvurularla birlikte binlerce lise mezunu aday, memur olmak için başvurularını tamamladı. Peki, Lise KPSS (Ortaöğretim) geç başvuru tarihi ne zaman? İşte KPSS Ortaöğretim geç başvuru ekranı ve adım adım başvuru süreci...

2024 KPSS ORTAÖĞRETİM GEÇ BAŞVURULARI NE ZAMAN?

2024 KPSS Ortaöğretim sınavı için geç başvurular, 6 Ağustos Salı günü başlayacak. Geç başvurular, 7 Ağustos Çarşamba günü saat 23.59'a kadar devam edecek.

2024 KPSS ORTAÖĞRETİM NASIL BAŞVURULUR?

KPSS Ortaöğretim sınavına başvurular, ÖSYM Başvuru Merkezlerinden, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden ya da ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması'ndan yapılabilecek. Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından tamamlayabileceklerdir. Sisteme TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yapan adaylar, başvuru sürecini ÖSYM sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden tamamlayabilecekler.

2024 KPSS ORTAÖĞRETİM SINAVI NE ZAMAN?

2024 KPSS Ortaöğretim yani lise sınavı 15 Eylül Pazar günü gerçekleşecek. Sınav sonuçları ise 4 Ekim 2024 tarihinde adayların erişimine açılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Paris 2024 Olimpiyatları'nda Milli Atletler Maraton Karışık Bayrak Yarışında 23. Oldu

Paris 2024 Olimpiyatları'nda Milli Atletler Maraton Karışık Bayrak Yarışında 23. Oldu