08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem İsimler Belirlendi: Dün Kayseri'de Düşen Eğitim Uçağında Şehit Olan Askerlerin Kimlikleri Açıklandı

İsimler Belirlendi: Dün Kayseri'de Düşen Eğitim Uçağında Şehit Olan Askerlerin Kimlikleri Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı, Kayseri'de düşen askeri eğitim uçağında şehit olan askerlerin kimliğinin Albay Uğur Yıldız ve Albay Gökhan Özen olduğunu açıkladı. Kazanın sebebi ise kaza kırım ekibi tarafından incelenip idari tahkikat sonucunda belirlenecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsimler Belirlendi: Dün Kayseri'de Düşen Eğitim Uçağında Şehit Olan Askerlerin Kimlikleri Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Kayseri'de meydana gelen bir askeri eğitim uçağı kazasında şehit olan askerlerin kimliklerinin Albay Uğur Yıldız ve Albay Gökhan Özen olduğu belirtildi.

Askerlerin Kimlikleri Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim amacıyla kalkan SF-260D tipi eğitim uçağının düşmesi sonucu yaşanan elim kazada hayatını kaybeden askerlerin isimlerinin Albay Uğur Yıldız ve Albay Gökhan Özen olduğunu duyurdu.

İncelenme Süreci Devam Ediyor

Yetkililer, olayın meydana geliş sebebinin kaza kırım ekibinin incelemesi ve idari soruşturma sonuçlarının açıklanmasıyla aydınlanacağını belirttiler. Kazayla ilgili detaylı incelemelerin devam ettiği bildirildi.

Olayın Detayları Araştırılıyor

Kayseri'de yaşanan askeri eğitim uçağı kazasının ardından Milli Savunma Bakanlığı ekipleri, olayın ayrıntılarını araştırmaya devam ediyor. Kaza hakkında toplanan veriler ve tanık ifadeleri doğrultusunda detaylı bir rapor hazırlanması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
5 Haziran 2024 Günlük Burç Yorumları: Bugün Sizi Hangi Sürprizler Bekliyor?

5 Haziran 2024 Günlük Burç Yorumları: Bugün Sizi Hangi Sürprizler Bekliyor?