08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem İstanbul'un merkezinde FETÖ buluşması! Kadınlar bir araya gelip birbirlerine para verdi!

İstanbul'un merkezinde FETÖ buluşması! Kadınlar bir araya gelip birbirlerine para verdi!

İstanbul'da FETÖ'nün kadın yapılanmasına yönelik operasyon sonucunda 38 şüpheli yakalandı. Örgüt üyelerinin halka açık yerlerde buluşarak para transferi yaptığı anlar kameralara yansıdı. 28 kişi tutuklandı ve örgütle ilgili yeni detaylar ortaya çıkarıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'un merkezinde FETÖ buluşması! Kadınlar bir araya gelip birbirlerine para verdi!

FETÖ Üyeleri Ekiplerin Kıskacından Kaçamadı

Terör örgütü FETÖ üyeleri, güvenlik güçlerinin sürekli takibi altında kalmaya devam ediyor. Yeniden yapılanma çabaları, emniyet güçlerinin kararlı çalışmasıyla engellenmeye devam ediyor.

Para Transferi Görüntülendi

İstanbul'da, FETÖ üyelerinin para transferi anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, kalabalık bir alanda buluşan şüphelilerin para alışverişi yaptığı belirlendi.

Gözaltına Alınanlar

Görüntülerde tespit edilen 2 kişi, emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Yetkililer, paranın örgüt evlerinin kirası için el değiştirdiğini belirledi.

Kadın Yapılanması Çökertildi

MİT ve İstanbul Kaçakçılık Şubesi'nin operasyonu sonucu, 38 şüpheli gözaltına alındı ve FETÖ'nün İstanbul'daki kadın yapılanması çökertildi.

Örgüt Yöneticisi Tespit Edildi

İstanbul'daki FETÖ kadın sorumlusunun Almanya'da yaşadığı belirlendi. Firari örgüt yöneticisi Tuğba K.'nın, örgütteki kod isminin Ezgi olduğu ortaya çıktı.

Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Örgüt evlerinde kalanların ortak özelliği, İstanbul'da başka bir evlerinin daha bulunması ve hepsinin 18 yaşından büyük olmaları olarak belirlendi. Ayrıca, örgüt üyelerinin yakalanmaları durumunda nasıl davranacaklarının öğretildiği ortaya çıktı.

Tutuklamalar ve Çocuklar

Gözaltına alınan 38 şüpheliden 28'i tutuklandı. Ayrıca baskınlarda, örgüt evlerine kandırılarak götürülen 14 çocuğun bulunduğu belirlendi ve çocuklarla ilgili detaylı bilgi toplandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özel Tasarım Bıçaklar Bayramda Kullanıma Hazır!

Özel Tasarım Bıçaklar Bayramda Kullanıma Hazır!