15 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Kayseri Bünyan'da Sele Kapılan Muhittin Saraç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kayseri Bünyan'da Sele Kapılan Muhittin Saraç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde sele kapılarak 15 saat sonra cansız bedeni bulunan Muhittin Saraç, Güllüce Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Olayın görgü tanıkları, Saraç'ın sel nedeniyle bölgeden geçerken araçlarıyla suya kapıldığını belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kayseri Bünyan'da Sele Kapılan Muhittin Saraç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde, 56 yaşındaki Muhittin Saraç'ın otomobili sele kapılarak 15 saat süren arama-kurtarma çalışmalarının ardından cansız bedeni bulundu. Cumartesi akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, Güllüce Mahallesi'nde sele neden oldu. Muhittin Saraç'ın otomobili saat 20.30 sıralarında suya kapıldı.

İhbar üzerine bölgeye Kayseri başta olmak üzere, Nevşehir, Sivas, Yozgat, Kırşehir ve Gaziantep'ten AFAD, JAK, itfaiye ve arama-kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, Saraç'ın otomobiline ulaştı ve arama-kurtarma çalışmaları başlattı. Saraç'ın cansız bedeni, otomobilinin bulunduğu dere yatağından 7 kilometre uzaklıkta bir evin bahçesinde 15 saat sonra bulundu.

Saraç'ın cansız bedeni, Kayseri Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından teslim alındı ve Bünyan ilçesi Güllüce Mahallesi'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazına Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ve Sayın Bayar Özsoy, CHP Milletvekili Aşkın Genç, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Muhittin Saraç'ın oğulları Hayrullah, Galip, Bahri ve Abdullah Saraç ile yakınları ve mahalleli katıldı. Cenaze namazının ardından Saraç, mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Görgü tanıkları, Muhittin Saraç'ın sele kapıldığı bölgede diğer araçların su nedeniyle durduğunu, ancak Saraç'ın devam ettiğini ve bu nedenle suya kapıldığını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'tan Sporcuların da Katıldığı '30 Ağustos Zafer Kupası' Turnuvası Çarşamba'da Düzenlendi

Sivas'tan Sporcuların da Katıldığı '30 Ağustos Zafer Kupası' Turnuvası Çarşamba'da Düzenlendi