16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Sivas'ı Geçerken Korkunç Kaza: 9 Ölü, 27 Yaralı

Sivas'ı Geçerken Korkunç Kaza: 9 Ölü, 27 Yaralı

Ankara'nın E-90 kara yolunda meydana gelen trajik kazada, 9 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi yaralandı. Cenazeler Ağrı'ya getirildi, Suna Yaşar'ın düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi. Olayda hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla uğurlandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas'ı Geçerken Korkunç Kaza: 9 Ölü, 27 Yaralı

Ankara'nın E-90 kara yolunda dün sabaha karşı meydana gelen trajik trafik kazasında, Çetin Karayel yönetimindeki yolcu otobüsü büyük bir faciaya sebep oldu. Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinden İzmir’e gitmek üzere yola çıkan Öz Ağrı Seç Turizm firmasına ait 04 AAV 951 plakalı otobüs, Olukpınar köyü mevkisinde kontrolden çıkarak önce bariyerlere, ardından üst geçidin beton ayaklarına çarptı.

9 Kişi Hayatını Kaybetti, 27 Yaralı

Kazada otobüs adeta hurdaya dönerken, 9 kişi yaşamını yitirdi, 27 kişi ise yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri, uçağa konularak Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı’na getirildi ve burada gözyaşları ve ağıtlarla karşılandı.

Ağıtlarla Karşılandı

Hayatını kaybeden otobüs şoförü Çetin Karayel ile Dilan Bayar ve Ozan Bayar'ın cenazeleri, toprağa verilmek üzere Doğubayazıt ilçesine gönderildi. Suna Yaşar ve annesi Fezile Baydar’ın cenazeleri de Ağrı’ya getirildi. Suna Yaşar’ın nişanlı olduğu ve düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi. Yaşar’ın ailesinin İzmir’de yaşadığı, ancak akraba ziyareti için Ağrı’nın Diyadin ilçesine geldikleri belirlendi.

Sivas’ı Geçerken Acı Dolu Paylaşım

Suna Yaşar’ın, kazadan önce Sivas’ı geçerken sosyal medya hesabından “Yokluğun Azrail gibi / Göz koymuş kuru canıma” sözlerinin yer aldığı bir türkü paylaştığı görüldü. Anne ve kızının cenazeleri, Diyadin’in ilçe mezarlığında toprağa verilecek.

Bu trajik olay, kazada hayatını kaybedenlerin yakınları ve tüm Türkiye için derin bir üzüntü kaynağı oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor, Trabzonspor Karşısında Sezona Galibiyetle Başlamak İstiyor

Sivasspor, Trabzonspor Karşısında Sezona Galibiyetle Başlamak İstiyor