16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Ünlü model Deniz Akkaya'ya konuşma yasağı getirildi!

Ünlü model Deniz Akkaya'ya konuşma yasağı getirildi!

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe'nin kendisini darp ettiği ve hürriyetinden yoksun bıraktığı iddialarının ardından Ayşe, ifadesini Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu'nda verdi. Ayşe'nin 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçundan sorumlu tutulmasıyla ilgili rapor hazırlanırken, baba Efen Önbilgin Deniz Akkaya ile iletişim kurmasını yasakladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü model Deniz Akkaya'ya konuşma yasağı getirildi!

Deniz Akkaya'nın Efe Önbilgin ve Kızı Ayşe Önbilgin İddiaları

Deniz Akkaya'nın, 15 yaşındaki kızı Ayşe'nin kendisine saldırıp balkona kilitlediği iddiasıyla gündeme gelmesi üzerine çocuğun babası Efe Önbilgin, Aile Mahkemesi'ne başvurarak korunma talebinde bulundu.

Mahkemenin Kararı ve Uygulamalar

Talebi değerlendiren mahkeme, Deniz Akkaya'nın Efe Önbilgin ve kızı Ayşe'ye karşı sözlü ve fiziksel saldırılarda bulunmaması, iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesi yönünde karar aldı. Akkaya'nın karara uymaması durumunda 3 ila 10 gün arasında zorlama hapsi uygulanacak.

Akkaya'nın İddiaları ve Tepkileri

Deniz Akkaya, sosyal medyadan uzak durduğu bir dönemde yaptığı Twitter paylaşımıyla kızını ifşa etti ve iddialarda bulundu. Akkaya, eski eşi Efe Önbilgin ile yaşadığı evlilik ve kızı Ayşe üzerinden yaşanan olayları anlattı. Kendisine yönelik iddialara tepki gösteren Akkaya, yaşanan süreci ve iddiaları paylaştı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Müdahalesi

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe hakkındaki açıklamalarının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık tarafından görevlendirilen ekip, Ayşe'nin durumunu inceleyerek koruma altına aldı ve psikolojik destek sağlamaya başladı.

Ayşe Önbilgin'in İfadesi

Devlet korumasına alınan Ayşe, ifadesinde annesi Deniz Akkaya'nın kendisine yönelik şiddet ve tehditlerini anlattı. Okul çıkışında yaşanan olaylarla ilgili detayları paylaşan Ayşe'nin ifadesi üzerine soruşturma başlatıldı ve hukuki süreç devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray'ın yeni transferi sürpriz isim!

Galatasaray'ın yeni transferi sürpriz isim!