16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Yaşam Sevilen Sanatçıdan Sürpriz Düetler!

Sevilen Sanatçıdan Sürpriz Düetler!

Ünlü sanatçı Kubat, yoğun konser programının keyfini çıkarırken, sürpriz düetler için hazırlıklarını sürdürdüğünü belirtti. Estetiğin mutluluğu önemsediğini vurgulayan Kubat, unutulmaz bir gece yaşatan performansıyla hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sevilen Sanatçıdan Sürpriz Düetler!

Kubat Basının Karşısına Çıktı

Sahne öncesi basının karşısına çıkan Kubat, soruları yanıtladı.

Kubat: "Her Şey Yolunda"

Her şeyin yolunda olduğunu yoğun konserinin devam ettiğini söyleyen Kubat, 'balmumu heykeli gibiyim hiç değişmiyorum dimi arkadaşlar' diyerek kendine iltifat ederek güldürdü. "Çok yakında sürprizlerle geleceğimi hiç tahmin etmediğiniz isimlerle düet yapacağım." dedi.

Estetik Yorumu

Son zamanlarda erkek sanatçıların da estetik yaptırmaya başladığını belirten Kubat, "Siz de düşünüyor musunuz?" şeklindeki soruya ise, "-Kişi nasıl mutlu oluyorsa öyle yapmalı. Ben biraz bu konuda şanslıyım." yanıtını verdi.

Değişim ve Yaş Alma Üzerine

Geçtiğimiz günlerde özel bir gece de Emel Sayın'la yaşla ilgili konuştuğunu aktaran Kubat, "En son bana baktılar ya sen hiç değişmiyorsun, balmumu heykeli gibisin dediler. Zamanı gelince minik minik dolgular, botoks olabilir. Deformasyona karşıyım, bambaşka bir insan oluyor, tanımıyorsun. O insan nasıl içine sindiriyor, ben onun anlayamıyorum. Ama sindiriyorsa da olabilir. Ömür uzadı, herkes genç kalmak istiyor." şeklinde konuştu.

Unutulmaz Konser

İki saat sahnede kalan Kubat, farklı yörelere özgü türküleri ile geceye katılan sevenlerinden yoğun ilgi gördü. Söylediği hüzünlü parçalarla konuklarını duygulandıran Kubat, hareketli parçalarla da neşeli anlar yaşattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erkan Petekkaya Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yardım İstedi

Erkan Petekkaya Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yardım İstedi