19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Yaşam Heyecanla Beklenen Turne İptal Oldu..

Heyecanla Beklenen Turne İptal Oldu..

Jennifer Lopez'un 26 Haziran'da başlaması planlanan 'This Is Me… Live | The Greatest Hits' turnesi iptal edildi. İddialara göre, Lopez'in turne öncesi planladığı 7 konseri düşük bilet satışları sebebiyle iptal edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Heyecanla Beklenen Turne İptal Oldu..

Jennifer Lopez Turnesi İptal Edildi

Şubatta piyasaya sürülen 9'uncu stüdyo albümünden sonra çıkması planlanan Jennifer Lopez'in "This Is Me… Live | The Greatest Hits" turnesi iptal edildi.

Jennifer Lopez Açıklama Yaptı

Turne iptali hakkında yapılan basın açıklamasında, Lopez'in ailesi, çocukları ve yakınlarıyla vakit geçirmek istediği belirtildi.

Hayranlarına Mesaj Gönderdi

Jennifer Lopez, hayranlarına dönerek, "Üzgünüm ve hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm. Ancak bunu yapmamın gerekli olduğunu hissettim. Telafi edeceğim ve tekrar bir araya geleceğiz." dedi.

Amerika Turnesi Detayları

Lopez, "This Is Me... Now the Tour" adını taşıyan turne kapsamında Amerika'da 34 konser vermeyi planlıyordu. Ancak bazı konserlerin ardı ardına iptal edildiği duyuruldu.

Bilet Satışları Yetersiz Kaldı

7 konserin, bilet satışlarının beklentinin altında kalması nedeniyle iptal edildiği iddia ediliyor. Jennifer Lopez ise konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kılıçdaroğlu Cenaze Töreninde Hayli Üzgündü..

Kılıçdaroğlu Cenaze Töreninde Hayli Üzgündü..