16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Yalova'da Kaybolan 2 Kano Sporcusunun Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Yalova'da Kaybolan 2 Kano Sporcusunun Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Yalova'da kaybolan 2 kano sporcusunun bulunması için başlatılan arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Ekipler, kaybolan sporcuların sinyal aldığı bölgede kanoyu boş buldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Yalova'da Kaybolan 2 Kano Sporcusunun Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Yalova'nın Dereağzı mevkisinde önceki gün 2 kişilik kanoyla denize açılan Hüseyin Piner (33) ve Yücel Coşkun (28) kayboldu. Bozburun mevkisine doğru ilerleyen iki arkadaş, Tavşantepe bölgesinde son olarak kayboldu. Sahil Güvenlik ve jandarma ekiplerinin hem havadan hem de denizden başlattığı arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Sahil Güvenlik yetkilileriyle telefonla yardım isteyen Piner ve Coşkun'un sinyal aldığı bölgede yapılan incelemede, kanonun boş olduğu tespit edildi. Ekipler, iki arkadaşın dengelerini kaybedip kanoyu terk etmiş olabileceklerini veya sahile yüzerek geçmeye çalışmış olabileceklerini değerlendiriyor.

Yalova Valiliği, konuya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, 25 Ağustos 2024 tarihinde saat 17.20'de 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarda, Armutlu ilçesindeki şişme kanonun olumsuz hava koşulları nedeniyle sürüklendiği ve karaya dönemediği bildirildi. İhbar üzerine, Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanlığı'na bağlı ekipler, bölgeye yönlendirildi ancak yapılan taramalarda herhangi bir temas tespit edilemedi. Arama faaliyetleri devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kütahya'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kütahya'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı