16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne Yeni Üyeler Belirlendi

Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne Yeni Üyeler Belirlendi

Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2024 yılı olağan genel kurul toplantısında yeni üyelerin seçimini de içeren önemli kararlar aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne Yeni Üyeler Belirlendi

Sivas İl Özel İdaresi Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2024 yılı olağan genel kurul toplantısı, birlik başkanı Şakir Öner Öztürk'ün yönetiminde gerçekleşti.

Toplantı Detayları

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Şarkışla ve merkez il genel meclisi üyeleri ile köy muhtarlarının katılımıyla il genel meclisi toplantı salonunda gerçekleşen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Toplantı İçeriği

Birlik Başkanı Şakir Öner Öztürk'ün açılış konuşmasının ardından, Birlik Genel Sekreteri İbrahim Turan tarafından 2023 faaliyet raporunun sunumu gerçekleştirildi ve 2024 yılı yatırım ve çalışma programı ele alındı.

Seçim Süreci

Toplantıda, KHGB tüzüğüne göre il genel meclisi üyelerinden 2 kişi ve muhtarlardan 2 kişi olmak üzere seçim yapıldı. Seçim sonuçlarına göre, Ali Günay 96 oy alarak birlik encümen üyeliğine seçilirken, Mustafa Deveci 85 oy aldı. Muhtarlar arasında yapılan seçimde ise Karamehmetoğlu köyü muhtarı Necati Ateş 94 oy alarak, Bingöl köyü muhtarı Gazi Yalçın ise 75 oy alarak birlik encümen üyeliğine seçildi.

Kapanış

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Genel Sekreter Şakir Öner Öztürk, seçilen üyeleri tebrik ederek başarılar diledi. Toplantı, birlik faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve dilek-temennilerin paylaşılmasıyla sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Artık düğün masraflarınızda destek olacak yeni bir proje başlıyor

Artık düğün masraflarınızda destek olacak yeni bir proje başlıyor