08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivas Esnafından Acil Destek Talebi Geldi

Sivas Esnafından Acil Destek Talebi Geldi

Ekonomik zorluklarla mücadele eden esnaf, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil ile birlikte Ankara'ya giderek sorunlarını dile getirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas Esnafından Acil Destek Talebi Geldi

Terziler Kunduracılar ve Ev Tekstilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Kılıç ile birlikte Ankara'ya giden Sivas Esob Başkanı Hakan Demirgil, esnafın karşılaştığı sorunları ve özellikle kredi faizlerindeki artışı dile getirdi. Esnafın mağduriyetini vurgulayan Demirgil, çözüm için destek istedi.

Ziyaretler ve Destek Talebi

Demirgil ve beraberindeki oda başkanları, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, Ak Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Sivas Milletvekilleri Hakan Aksu, Rukiye Genç Toy ve Ahmet Özyürek, Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Semiha Ekinci'yi ziyaret ederek esnafın sorunlarını dile getirip çözüm için destek istedi.

Ekonomik Zorluklar ve Esnafın Durumu

Yaşanan ekonomik gelişmeler ve piyasa koşullarının esnafları mağdur ettiğini belirten Demirgil, esnafın sesi olmaya çalıştıklarını ifade etti. Esnafların kullandığı kredilerin faiz oranlarının artırılmasının esnafı zor durumda bıraktığını söyleyen Demirgil, çözüm taleplerini iletti.

Esnafın Talepleri ve Beklentileri

Demirgil, ziyaretler sırasında çeşitli taleplerde bulunduklarını belirterek, esnafın sorunlarının çözümü için önerilerde bulunduklarını dile getirdi. Kredi kartı ve pos cihazı oranlarının düşürülmesi, akaryakıt indirimi, enerji giderlerindeki vergilerin esnaftan alınmaması gibi konularda destek istediklerini aktardı.

Esnafın Geleceği İçin Çözüm Arayışı

Esnafın geleceği için önemli adımlar atılması gerektiğini vurgulayan Demirgil, yapılan ziyaretlerin esnafın sesini duyurmak adına önemli olduğunu belirtti. Sorunların çözümü için birlikte hareket etmenin önemine değinen Demirgil, esnafın desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Sonuç ve Değerlendirme

Demirgil, esnafın yaşadığı sıkıntıları dile getirerek çözüm için adımlar atılması gerektiğini belirtti. Esnafın mağduriyetinin giderilmesi ve işlerinin kolaylaştırılması için yapılan ziyaretlerin önemli olduğunu ifade eden Demirgil, destek taleplerinin dikkate alınmasını umut etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor'un Hayatını Kaybettiği Açıklandı

Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor'un Hayatını Kaybettiği Açıklandı