18 Ekim 2024
weather
15°
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivas Valiliği'nden Üreticilere Destek Mesajı

Sivas Valiliği'nden Üreticilere Destek Mesajı

Sivas Valiliği, tarımsal faaliyetlerin devam ettiğini ve çiftçilere destek mesajı verdiğini belirten bir video paylaştı. Videoda Sivas’ın bereketli tarlalarında hasat yapan işçilerin görüntüleri yer alıyor. Valilik, çiftçilere kolaylıklar diledi ve tarımsal üretimin önemini vurguladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas Valiliği'nden Üreticilere Destek Mesajı

Sivas Valiliği, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ildeki tarımsal faaliyetlerin önemine vurgu yaptı ve çiftçilere kolaylıklar diledi. Paylaşıma eklenen videoda, Sivas’ın bereketli tarlalarında hasat yapan işçilerin görüntülerine yer verildi.

Tarımsal Faaliyetler Hız Kesmeden Devam Ediyor

Valilik, "Üretimin ve Üreticinin Yüzyılı" başlığıyla yaptığı paylaşımda, Sivas’ın verimli topraklarında sürdürülen tarımsal faaliyetlerin önemini vurguladı. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"İlimizin bereketli coğrafyasında tarımsal faaliyetler tüm hızıyla devam ediyor. Üreten, üretilene değer katan ve ülkemizin kalkınmasına önemli katkı sağlayan tüm çiftçilerimize kolaylıklar diliyoruz. Bereketli olsun..."

Videoda Hasat Zamanı

Paylaşılan videoda, Sivas’ın geniş tarlalarında çalışan işçilerin görüntüleri yer alıyor. Hasat zamanı yoğun bir şekilde çalışan çiftçilerin emeği ve alın teri, video ile gözler önüne seriliyor. Videoda ayrıca, tarım makinelerinin ve araçlarının tarlalarda aktif olarak kullanıldığı görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas Valiliği'nden KKKA Uyarısı: Keneyi Hafife Almayalım!

Sivas Valiliği'nden KKKA Uyarısı: Keneyi Hafife Almayalım!