16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor 37. Hafta Maçlarında Sürpriz Gelişmeler Yaşandı

37. Hafta Maçlarında Sürpriz Gelişmeler Yaşandı

Süper Lig'in 37. haftasında toplam 33 gol atılarak heyecan dorukta yaşandı. Ev sahibi ve deplasman takımlarının mücadelesinde 2 ev sahibi, 3 deplasman ekibi galip gelirken, 5 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. İlginç sonuçların çıktığı haftada futbol severleri heyecanlandırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
37. Hafta Maçlarında Sürpriz Gelişmeler Yaşandı

Süper Lig'in 37. haftasında toplam 33 golün atıldığı maçlar, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşattı. İki ev sahibi ve üç deplasman ekibinin galibiyetiyle sonuçlanan haftada, beş karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

İlginç Sonuçlarla Dolu Bir Hafta

Süper Lig'in 37. haftasında oynanan maçlarda toplamda 33 gol atıldı. Haftanın en dikkat çeken detaylarından biri, 2 ev sahibi ve 3 deplasman ekibinin galibiyeti oldu. Ayrıca 5 karşılaşma berabere sonuçlandı.

Lider Galatasaray

Süper Lig'in 37. haftasını Galatasaray, 99 puanla lider olarak tamamladı. Fenerbahçe ise 96 puanla ikinci sırayı elde etti. Haftanın en çok merak edilen maçlarından biri Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynandı ve Fenerbahçe deplasmanda rakibini 1-0 mağlup etti.

Maç Sonuçları

Süper Lig'in 37. haftasında oynanan bazı maçların sonuçları şu şekilde gerçekleşti: İstanbulspor 1-3 Sivasspor, Antalyaspor 2-1 Adana Demirspor, Beşiktaş 2-2 Hatayspor, Ankaragücü 0-0 Pendikspor, Çaykur Rizespor 0-0 Kasımpaşa, Samsunspor 1-1 Alanyaspor, Gaziantepspor 3-1 Karagümrük, Başakşehir 0-1 Trabzonspor, Kayserispor 2-2 Konyaspor, Galatasaray 0-1 Fenerbahçe.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başarılı Sporcular, Vali Şimşek ve Başkan Uzun'u Ziyaret Etti

Başarılı Sporcular, Vali Şimşek ve Başkan Uzun'u Ziyaret Etti