16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Galatasaray'dan Victor Osimhen Bombası: 1 Yıllık Kiralık Anlaşma Sağlandı

Galatasaray'dan Victor Osimhen Bombası: 1 Yıllık Kiralık Anlaşma Sağlandı

Galatasaray, Napoli'nin yıldız golcüsü Victor Osimhen'i 1 yıllığına bedelsiz kiraladı ve oyuncuya sezon için 6 milyon avro ödeyecek. Menajer George Gardi, transferin 48 saatten kısa sürede tamamlandığını ve büyük bir gizlilikle yürütüldüğünü belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Galatasaray'dan Victor Osimhen Bombası: 1 Yıllık Kiralık Anlaşma Sağlandı

Galatasaray, dünya çapında ses getiren bir hamle yaparak Napoli'nin yıldız golcüsü Victor Osimhen'i 1 yıllığına kiraladı. Sarı-kırmızılı kulüp, 25 yaşındaki Nijeryalı oyuncu için bedelsiz geçici transfer anlaşması yaptı ve oyuncuya sezon için net 6 milyon avro ödeyecek.

Ünlü menajer George Gardi, Osimhen'in Galatasaray'a transfer sürecini anlatarak, anlaşmanın cuma günü transfer dönemi sona erdikten hemen sonra doğduğunu belirtti. Gardi, Napoli'nin onayı sonrası Galatasaray ile iletişime geçtiğini ve kulübün transfere büyük bir coşkuyla onay verdiğini söyledi.

Osimhen'in Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığını ifade eden Gardi, teknik direktör Okan Buruk'un da transferin ardından takımın dizilişini iki forvetle oynamak üzere değiştirmeyi düşündüğünü açıkladı. Transferin 48 saatten kısa sürede büyük bir gizlilikle tamamlandığı vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akdeniz Belediye Meclisi'nden Borçlar İçin Gayrimenkul Satış Yetkisi

Akdeniz Belediye Meclisi'nden Borçlar İçin Gayrimenkul Satış Yetkisi