19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Antalyaspor Transfer Yasağını Kaldırdı, Ancak Yeni Tehlike Kapıda

Antalyaspor Transfer Yasağını Kaldırdı, Ancak Yeni Tehlike Kapıda

Antalyaspor, Britt Assombalonga ve Zymer Bytyqi ile anlaşarak transfer yasağını kaldırdı ve Andros Townsend’in lisansını çıkarmayı başardı. Ancak Deni Milosevic ve Sagiv Jehezkel’in alacaklarını tahsil edemediği için FIFA’ya şikayette bulunması, Antalyaspor'un yeni bir transfer engeliyle karşı karşıya kalmasına yol açabilir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalyaspor Transfer Yasağını Kaldırdı, Ancak Yeni Tehlike Kapıda

Antalyaspor, transfer sezonunun kapanmasına 4 gün kala transfer engelini kaldırarak önemli bir adım attı. Aralık ayında kapanan transfer tahtasını ağustos ayında açan ve sadece 7 gün sonra yeniden kapanan Antalyaspor, Britt Assombalonga ve Zymer Bytyqi’ye olan borçlar nedeniyle transfer engeli almıştı. Kırmızı-Beyazlılar, Assombalonga ve Bytyqi ile anlaşma sağlayarak FIFA ile temas kurdu ve transfer yasağını resmi olarak kaldırmayı başardı.

Yaklaşık 2 hafta önce transfer ettiği Andros Townsend’in lisansını çıkarmakta zorlanan Antalyaspor, yasağın kaldırılmasıyla birlikte İngiliz futbolcunun lisansını da çıkararak mutlu sona ulaştı.

Ancak Antalyaspor'da tehlike henüz bitmiş değil. Deni Milosevic ve Sagiv Jehezkel, alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle FIFA’ya şikayette bulunarak Kırmızı-Beyazlılar üzerinde yeni bir transfer engeli oluşturma hakkını elde etti. Verilen süre dolmasına rağmen her iki futbolcu da henüz yeni bir engel için onay vermedi ve FIFA’nın resmi sitesine de bu yönde bir dosya eklenmedi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Olimpiyat Madalyalı Yusuf Dikeç: "Çizgim Bu Ülkeye Hizmet Etmek"

Olimpiyat Madalyalı Yusuf Dikeç: "Çizgim Bu Ülkeye Hizmet Etmek"