16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Aziz Yıldırım: Mourinho ile 3 yıllığına anlaştık

Aziz Yıldırım: Mourinho ile 3 yıllığına anlaştık

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Ankara'da katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım; Jose Mourinho'yu anlaşmaları dahilinde haftaya İstanbul'a getireceğini belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aziz Yıldırım: Mourinho ile 3 yıllığına anlaştık

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Başkan adayı olarak Jose Mourinho ile bir araya geleceğini ve eğer anlaşma sağlanırsa Mourinho'yu İstanbul'a getireceğini belirtti.

Aziz Yıldırım'ın Açıklamaları

Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile yaptıkları 2 saatlik görüşmenin olumlu geçtiğini ve Mourinho'nun şartlarda anlaştıklarını söyledi. Mourinho'nun transfer konusunda çalıştığını ve anlaşma tamamlanırsa İstanbul'a getirileceğini ifade etti.

Mourinho'nun Fenerbahçe'deki Durumu

Aziz Yıldırım, Mourinho'nun 2 yıl için Fenerbahçe'ye geleceğini ve şampiyon olmaları durumunda sözleşmenin uzatılabileceğini belirtti. Mourinho'nun Fenerbahçe'nin 3 yıllık antrenörü olacağını açıkladı.

Aziz Yıldırım'ın Başkan Adaylığı

Aziz Yıldırım, başkan adaylığı sürecini açıklarken, Fenerbahçe'nin sükunete ihtiyacı olduğunu ve kulübün şampiyonluk hedeflemesi gerektiğini vurguladı. Fenerbahçe'nin siyaset üstü bir kulüp olduğunu ve herkesin başarı için bir arada mücadele etmesi gerektiğini ifade etti.

Yeni Stad Projesi

Aziz Yıldırım, yeni stat projesinden bahsederken 60 bin kişilik bir kapasiteye sahip olacaklarını ve stadın çeşitli iyileştirmelerle donatılacağını belirtti. Projeyi 2 yıl içinde tamamlayacaklarını ve maçların stadın yapımı sırasında da oynanabileceğini açıkladı.

Borç Yapılandırma ve Projeler

Aziz Yıldırım, kulübün Bankalar Birliği'ne olan borcunu kapatmayı hedeflediklerini ve bu konuda çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Ayrıca, gelir getirecek projelerle kulübün mali durumunu düzelteceklerini ve borçları kapatmayı planladıklarını belirtti.

Mahmut Uslu'nun Eleştirileri

Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde yer alan Mahmut Uslu, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a eleştirilerde bulunarak rakip takımın antrenörüne göndermelerde bulundu. Uslu, Galatasaray'ın başarısını engelleyeceklerini ve Fenerbahçe'yi şampiyon yapacaklarını söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'dan Gazze Açıklaması

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'dan Gazze Açıklaması