16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Demirspor, 4 golle 3 puanı hanesine yazdırdı!

Demirspor, 4 golle 3 puanı hanesine yazdırdı!

Demirspor, U13 Erkekler Futbol Ligine güçlü bir başlangıç yaptı ve Özaydınspor'u 4-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu galibiyetle takım, ligdeki ilk maçından başarılı bir sonuçla ayrıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Demirspor, 4 golle 3 puanı hanesine yazdırdı!

Demirspor, Kulüplerarası U13 Erkekler Futbol Ligi'ne Özaydınspor'u 4-1 mağlup ederek 3 puanla başladı. Sivas Kulüplerarası U13 Erkekler Futbol İl Birinciliği'nde de Demirspor ilk maçını 3 puanla tamamladı.

Demirspor, Özaydınspor'u 4-1 Mağlup Etti

Demirspor, ligdeki ilk maçında Özaydınspor karşısında etkili bir performans sergileyerek galibiyete ulaştı. Maç, Pazartesi günü Spor Vadisi 2 nolu sahada oynandı ve Demirspor, rakibini 4-1 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla Demirspor, lige 3 puanla başladı.

Tek Devreli Lig Usulü

Kulüplerarası U13 liginde toplamda 10 kulüp yer alırken, Sivas Kulüplerarası U13 Erkekler Futbol İl Birinciliği tek devreli lig usulüyle oynanacak. Bu kapsamda Demirspor, ilk maçta aldığı galibiyetle önemli bir avantaj elde etti ve ligdeki performansını sürdürme hedefinde.

Teknik Heyet ve Yönetim Kurulu Memnun

Demirspor'un galibiyeti, teknik heyet ve yönetim kurulu tarafından memnuniyetle karşılandı. Maçta ortaya konan tempo ve sporcuların performansı, kulüp içinde olumlu bir hava oluşturdu. Takım, aldığı galibiyetle moral bulurken, gelecek maçlara da umutla bakıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta Kayserispor'un Hazırlıkları İçin Start Verilecek

Sivas'ta Kayserispor'un Hazırlıkları İçin Start Verilecek