16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Fenerbahçe, Göztepe Deplasmanında Sezonun 2. Galibiyetini Hedefliyor

Fenerbahçe, Göztepe Deplasmanında Sezonun 2. Galibiyetini Hedefliyor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe ile karşılaşacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlığını atlatan Fred ve Ferdi Kadıoğlu'nun takıma dönüşü moralleri yükseltti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe, Göztepe Deplasmanında Sezonun 2. Galibiyetini Hedefliyor

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, Göztepe'ye konuk olacak. İzmir ekibi, ligin ilk haftasında Antalyaspor ile berabere kalmasının ardından Fenerbahçe’yi mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini almak istiyor. Fenerbahçe ise Jose Mourinho yönetiminde 2'de 2 yapmayı hedefliyor.

Sarı-lacivertlilerde UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lugano karşısında sakatlanan Fred, sakatlığını atlatarak takıma geri döndü. Ayrıca, ağrıları nedeniyle ilk hafta maç kadrosundan çıkartılan ve İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'a transferi gündemde olan Ferdi Kadıoğlu da Göztepe maçı kafilesine dahil edildi.

Fenerbahçe'nin 24 kişilik Göztepe maçı kadrosunda; Dominik Livakovic, Ertuğrul Çetin, Furkan Onur Akyüz, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Rodrig Becao, Yusuf Akçiçek, Ferdi Kadıoğlu, Jayden Oosterwolde, Rade Krunic, Bartuğ Elmaz, İsmail Yüksek, Fred Santos, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Oğuz Aydın, Dusan Tadic, Allan Saint-Maximin, Edin Dzeko, Youssef En Nesyri ve Cenk Tosun yer aldı.

Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük ilgi gördü. Fred, yeni sezonda 13 numaralı formayı giyeceğini duyurdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TBMM'deki Yumruklu Kavga Uluslararası Medyada Geniş Yankı Buldu

TBMM'deki Yumruklu Kavga Uluslararası Medyada Geniş Yankı Buldu