16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Galatasaray’ın Yeni Transferi Ismail Jacobs Hakkında Tartışma: Cem Uzan’dan Olay Paylaşım

Galatasaray’ın Yeni Transferi Ismail Jacobs Hakkında Tartışma: Cem Uzan’dan Olay Paylaşım

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Ismail Jacobs'un gece hayatı ve alkol problemleriyle ilgili iddialar gündemi karıştırdı. Cem Uzan ve Hazar Büyüka'nın paylaşımları dikkat çekti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Galatasaray’ın Yeni Transferi Ismail Jacobs Hakkında Tartışma: Cem Uzan’dan Olay Paylaşım

Süper Lig’de Adana Demirspor’u 5-1 mağlup eden Galatasaray, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulübün anlaşmaya vardığı 25 yaşındaki sol bek Ismail Jacobs'un İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi beklenirken, Fransa'da yaşayan siyasetçi ve iş insanı Cem Uzan’ın sosyal medyada yaptığı paylaşım, gündemi karıştırdı.

Cem Uzan, Galatasaray’ın imza attırmak üzere olduğu Fransız futbolcuyu Monaco'da bir barda alkol alırken gördüğünü belirterek, "Galatasaray'ın yeni transferi Ismael Jakobs şu an Monaco'da Sass Cafe'de kafa çekiyor. Bu adamı nasıl alırsınız? Şaka mı bu?" ifadelerini kullandı. Uzan’ın bu paylaşımı, taraftarlar ve spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Olayın ardından, Şansal Büyüka’nın oğlu Hazar Büyüka da sosyal medyada Uzan’ın iddialarını doğrulayan bir açıklama yaptı. Büyüka, "Cem Uzan'ın Ismail Jacobs haberi ve çıkan iddialar doğru. Bizzat Monaco'dan doğrulattım. Monaco teknik direktörü Clement, o dönem gece hayatı ve alkol problemi olduğu için Jacobs'u kadro dışı bırakıyor. Ben uyarılarımı 20 gündür yapıyorum, umarım yönetim dikkat eder." şeklinde konuştu.

Jacobs’un gece hayatı ve alkol problemleriyle ilgili iddiaların doğru olup olmadığı henüz netleşmezken, Galatasaray yönetiminin bu gelişmeler karşısında nasıl bir adım atacağı merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran'ı Arama Çalışmaları Devam Ediyor: Amca Gözaltında

Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran'ı Arama Çalışmaları Devam Ediyor: Amca Gözaltında