16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Kazım Karabekir Paşa İHO, Türkiye ikincisi

Kazım Karabekir Paşa İHO, Türkiye ikincisi

Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu futbol takımı Uşak'ta yapılan Türkiye şampiyonasında Türkiye ikinciliğini elde etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kazım Karabekir Paşa İHO, Türkiye ikincisi

Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu'nun Yıldız Futbol takımı, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yıldız Erkekler Türkiye finalinde Uşak'ta mücadele etti.

Türkiye İkincisi Oldu

Maçın son saniyelerinde yedikleri golle birinciliği kaçıran takım, Türkiye ikincisi oldu. 2022-2023 Kocaeli'deki şampiyonada Türkiye üçüncüsü olan ekip, Uşak'ta düzenlenen turnuvada Fenerbahçe alt yapı takımına karşı üstün oynadığı maçta şanssız bir gol yiyerek ikinci oldu.

Okul Müdürü Ali Yeşilkaya'nın Açıklamaları

Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Yeşilkaya, takımın elde ettiği başarıdan dolayı gurur duyduklarını belirtti. Okulun sosyal ve kültürel alanlarda önemli başarılar elde ettiğini vurgulayan Yeşilkaya, futbol takımının ikincilik başarısının da bu başarılar arasında önemli bir yer tuttuğunu ifade etti.

Tebrikler ve Destek

Okul Müdürü Ali Yeşilkaya, takımın ikincilik elde etmesinde emeği geçen öğretmenler, futbolcular ve velilere teşekkür etti. Beden eğitimi öğretmenleri Burak Petik, İbrahim Başçı ve Hüseyin Kaçtan'ı da tebrik eden Yeşilkaya, başarılarının devamını diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas İhramcızade İHL, Ulusal Öğrenci Proje Yarışması'nda Birincilik Kazandı!

Sivas İhramcızade İHL, Ulusal Öğrenci Proje Yarışması'nda Birincilik Kazandı!