08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Şampiyonlar Ligi Kupası Yine O Takımın!

Şampiyonlar Ligi Kupası Yine O Takımın!

Borussia Dortmund'u 2-0 mağlup eden Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak kupanın sahibi oldu. Arda Güler'in de forma giydiği maç büyük heyecana sahne oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şampiyonlar Ligi Kupası Yine O Takımın!

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali: Borussia Dortmund ile Real Madrid Karşı Karşıya Geldi

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Mücadele olaylı bir şekilde başladı ve ilk saniyelerde sahaya atlayan taraftarlar nedeniyle oyun bir süre durdu.

TOP DİREKTEN DÖNDÜ

Borussia Dortmund'un iyi başladığı maçta, 23. dakikada Füllkrug'un şutu direkten döndü. Bu pozisyonla takımlar arasındaki çekişme arttı.

KOBEL SON ANDA ÇIKARDI

İlk yarı golsüz beraberlikle sonuçlanırken, ikinci yarıda Real Madrid etkili bir oyun sergiledi. 49. dakikada Toni Kroos'un şutunu kaleci Kobel son anda kornere çeldi.

VE GOL PERDESİ AÇILDI

Maçın 74. dakikasında Real Madrid öne geçti. Carvajal'ın kafa vuruşuyla ağları havalandıran Real Madrid, skoru lehine çevirdi.

CARVAJAL TARİHE GEÇTİ

Attığı golle perdeyi açan Carvajal, aynı zamanda 6 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan nadir isimlerden biri oldu. Bu golle tarihe geçti.

VINICIUS FARKI 2'YE ÇIKARDI

Real Madrid'in genç yıldızı Vinicius Jr., kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda skoru 2-0'a getirdi. Bu golle Real Madrid avantajını artırdı.

ARDA KULÜBEDE TAMAMLADI!

Milli yıldız Arda Güler, maçı yedek kulübesinde tamamladı. Kendisine forma şansı doğmazken takımını destekledi.

KUPAYI KALDIRDILAR

Maçın ardından düzenlenen törenle şampiyonluk kupası Real Madrid takımı tarafından kaldırıldı. Futbolcular, zaferlerini coşkuyla kutladılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Oğlunu Öldürdü: Cinayetin nedeni şok etti!

Oğlunu Öldürdü: Cinayetin nedeni şok etti!